Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:423486
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.04.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tiesu lēmums:
Augstākās tiesas Civillietu tiesu palātas 2011.gada 1.novembra spriedumu atstāt negrozītu, bet kasācijas sūdzību noraidīt.

Secinājums:
A.T. iesniedzot savu kasācijas prasību nav norādījis pietiekami stiprus argumentus, daži argumenti tika uzskatīti par kļūdainiem. Neieradoties tiesā A.T. ir iesniedzis darbnespējas lapu, kuru tiesa uzskatīja par neattaisnojuma iemesli, lai atlikt sēdi, lapai nebija pamatojuma, kāda iemesla dēļ A.T. nevarēja ierasties tiesā, ka arī A.T. neiesniedza prasījumu pārlikt tiesas sēdi. No tā var secināt, ka ja tiesas procesa dalībnieks vēlas atlikt sēdi, tad viņa argumentiem ir jābūt Civilprocesa likuma 209 un 210.panta ietvaros, lai tiesa uzskatītu to argumentu kā attaisnojošo iemesli atlikt tiesas sēdi. Dokumentos jābūt slimības lapai, kur ir norādīts, ka dalībniekam nav iespējas ierasties tiesā, pie tam vel tam iemeslam jābūt tādam, lai tiesa pieņemtu šo iemeslu par attaisnojošu.
A.T. kļūda ir bijusi, ka viņš nav izmantojis R.M. piedāvājumu nopirkt 1/9 domājamu daļu par 5000 latiem, pamatojot ar to, ka šī summa nav pietiekoša, lai iegādāties citu īpašumu un tas protams nav uz likuma pamatots arguments, likums nosaka tikai, kā otrs īpašnieks apņemas atlīdzināt īpašuma domājamas daļas vērtību, novērtējot to pēc tirgus vērtības, kas sastādīja 1500 lati.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −8,48 €
Комплект работ Nr. 1371817
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация