Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:433959
 
Оценка:
Опубликованно: 03.12.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Aprūpes plāna novērtējums
Intervējot pacienti, es pielietoju prasmes ko esmu apguvusi iepriekšējā kursā- pacientu apmācībā, saskarsmē, psiholoģijā, kā arī klīniskajā praksē gūtās zināšanas. Tas ļāva man iegūtos datus un pacienta uzvedību kritiski vērtēt, un veidot aprūpes plānu un apmācības kursu konkrētajam pacientam.
Sāpju diagnostikā pielietoju jautājumus par sāpju skalu no1 līdz 10.ballēm. Intervējot pacientu ņēmu vērā ne tikai pacienta verbālās atbildes, bet vērtēju arī neverbālos žestus.
Nosakot pacienta esošās un potenciālās problēmas, pielietoju kritiskās domāšanas elementus. Plānojot pacientes aprūpi, centos paredzēt iespējamos riskus un novērst tos, jau aprūpes sākumā –infekcijas risks. Pārrunājot ar pacienti, izvirzītās aprūpes problēmas sakrita, jo tika kopīgi apspriestas. No pacientes gūtā informācija bija pietiekoša, lai veiktu aprūpi. Ar pacienti bija viegli kontaktēt, viņa bija atsaucīga un aktīvi iesaistījās aprūpes procesā. Tā kā paciente bija saprotoša un aktīvi piedalījās aprūpes procesā, arī kopīgi izvirzītos mērķus izdevās sasniegt.
Veidojot apmācības kursu, to veidoju konkrētajai pacientei, lai aizpildītu viņa zināšanu deficītu- par operācijas un pēcoperācijas periodu, par nepieciešamo aprūpi mājās.
Veicot aprūpes procesu, varēju izmantot visas tās iemaņas un zināšanas, kuras esmu apguvusi studējot. Aprūpes plāns palīdzēja nodrošināt individuālu pieeju pacientei un mērķtiecīgi plānot aprūpes darbu. Veicot un dokumentējot aprūpes procesu, secināju, ka ļoti svarīgi ir uzklausīt pacientes viedokli par viņas problēmām un kopīgi izvērtēt šīs problēmas, lai iegūtu maksimāli pozitīvu rezultātu.
Pacientei tika sasniegti labi aprūpes rezultāti, kas liecina par labu pacientes un aprūpes personāla savstarpējo sapratni un sadarbību.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация