Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:469706
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Latvijā uz šo brīdi autotransports ir viens no ienesīgākajiem un izplatītākajiem biznesa veidiem. Tāpēc valsts ir parūpējusies par tā pilnīgāku reglamentēšanu. Vēlējos vairāk uzzināt par autopārvadājumiem kā arī par kravu un pasažieru pārvadājumiem, tāpēc izvēlējos tēmu Autopārvadājumu tiesiskais nodrošinājums.
Šajā kursa darbā tiks apskatīts Pārvadājums likums, pēc kura izlasīšanas un tā saprašanas var izskatīt autopārvadājuma likumu, tā darbību un normatīvos aktus.
Lai uzņēmums varētu darboties šajā jomā, tam ir jāzina daudz un dažādi likumi un noteikumi, jāzina kādi dokumenti ir vajadzīgi autopārvadājumiem, kravu un pasažieru pārvadājumiem. Tāpēc tālāk šajā kursa darbā tiks apskatīta licenzēšana, pavadzīmes, līgumi, bez šiem dokumentiem autotransporta uzņēmums nedrīkst un nevar pastāvēt.
Šī kursa darba mērķis ir sniegt pēc iespējas pilnīgāku priekšstatu par uzņēmēja darba apstākļiem un noteikumiem autotransporta jomā. Visus dokumentus, kas ir nepieciešami., lai darbotos autotransporta jomā nav iespējams šajā kursa darbā aprakstīt, tāpēc ir izmantotās literatūras saraksts, kurā var atrast ļoti daudz informācijas…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация