Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:469713
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.11.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Sociālo institūciju kvalitātes novērtēšana    4
2.  Darbinieku novērtēšana sociālā darba sistēmā    7
3.  Darbinieku motivēšana    10
  Secinājumi    13
  Izmantotā literatūra    14
Фрагмент работы

Secinājumi
1. Mērot darbības vai klientu apmierinātību, ir izmantojami dažādi mērinstrumenti, ar kuru palīdzību var iegūt ticamu un izmantojamu vērtējumu. Skaitlisko indikatoru verbālais raksturojums var tikt papildināts ar skaidrojumiem, ja ir nepieciešams un saprot, ka iegūtā informācija ir subjektīva un interpretējama.
2. Balstoties uz teorētiskajām atziņām ko sniedz E. Demings, J. Jurkana un Harvija- Grīna (zināšanas un izpratne iegūta lekciju kursā Sociālo institūciju kvalitātes novērtēšana, kuru vadītājs, docents- Dr.math. Kārlis Dobelis) un praktisko pieredzi profesionāli darbojoties sociālās aprūpes jomā, ir iespējams secināt, ka kvalitatīvās novērtēšanas sistēma ir izveidota, bet tā strādā daļēji, tā strādā lokālajā vidē, bet ne valstiskā.
3. Pastarpināts secinājums augstāk minētajam ir Deminga kvalitātes teorijas filozofijas pamata algoritma izpilde, respektīvi, ik gadu tiek sastādīts rīcības plāns un gada gaitā tas tiek realizēts. Pastarpināti tiek veiktas darbības, kuras uzrauga, kontrolē ar mērķi mērīt procesus (tai sk. produktus) attiecībā pret politiku, mērķiem un procesa rezultāta prasībām. Pēc tam, kad tiek sastādīts nākamais rīcības plāns (paralēli esošajam darbības procesam) tiek veikts audits, kurā ietverta informācija gan par „kļūdas labojumu”, situācijas uzlabošana utt., gan preventīviem pasākumiem, kuri varētu uzlabot esošo kvalitāti.
4. Darba izpildes plānošanas un novērtēšanas sistēma nepieciešama, lai izveidotu sasaisti starp iestādes mērķiem un rezultātiem un nodarbinātā mērķiem un rezultātiem, veidojot izpratni par katra nodarbinātā ieguldījumu kopējos iestādes rezultātos. Kā arī, lai radītu iespēju izprast grūtību cēloņus un palīdzētu koncentrēties uz to novēršanu. Bet šī sistēma darbojas tikai lokālā līmenī un ņemot vērā vispārīgus pieņēmumus.…

Коментарий автора
Коментарий редакции
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1368744
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация