Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
12,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:489361
 
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
  Nostādne    3
  Situācija    5
  Relatīvisms    8
  Utilitārisms    9
  Hedonisms    10
  Deontoloģija    11
  Teoloģija    12
  Secinājumi    13
  Literatūra    14
Фрагмент работы


Darbā “Iespējamie reakciju modeļi uz klienta nepamatotu atteikumu” aplūkota reāla situācija, kāda radusies uzņēmumā ar nosacītu nosaukumu “Svinību aģentūra”, piedāvājot potenciālam klientam ar nosacītu apzīmējumu “Latvijas komercbanka” korporatīvu svinību pasākumu tās darbiniekiem. Uzņēmumu nosaukumi izvēlēti nosacīti ētisku apsvērumu dēļ.
Darba sākumā īsi aplūkotas ētikas un biznesa ētikas kā atsevišķas praktiskās filozofijas klasiskas nostādenes, kā arī apspriests jautājums par biznesa vides kā ētikas nesējas īpatnībām. Vispārējas atziņas par biznesa ētiku tiek konfrontētas ar šodienas uzņēmējdarbības vides Latvijā noteiktām reālijām, fokusējoties uz pekulāru gadījumu.
Problemātiskā situācija analizēta no ētisku uzskatu viedokļa, pamatojoties attiecīgi uz relatīvisma, utilitārisma, hedonisma, deontoloģijas un teoloģiskās ētikas atziņu pozīcijām. Katrā nodaļā formulēti minēto sistēmu uzskatu principi, kuri būtu attiecināmi uz apskatāmo problēmu, “pieņemti” lēmumi un izdarīti eventuāli secinājumi par notikumu attīstības gaitu konkrētajā gadījumā.
Secinājumos atspoguļots, kā reāli tika atrisināts konflikts starp “Svinību aģentūru” un “Latvijas komercbanku”, kā arī salīdzināts visu apskatīto iespējamo risinājumu un dzīvē realizēto lēmumu stiprās, vājās puses. Noslēgumā doti autora ieteikumi līdzīgu situāciju risināšanā no biznesa ētikas viedokļa, balstoties uz personisko pieredzi un situāciju izpratni.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация