Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:492002
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.11.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Izvēlējos analizēt reālu situāciju no savas profesionālās pieredzes, ko esmu guvis, strādājot par reportieri ziņu aģentūrā LETA (privāts uzņēmums), kur manos tiešajos darba pienākumos ietilpst kriminālziņu un tiesu ziņu rakstīšana.
2008.gada pavasarī Rīgas apgabaltiesā iztiesāšanas noslēguma stadijā atradās kāda kontrabandas krimināllieta, kuras tiesas sēdes es biju diezgan regulāri apmeklējis un vairākkārt aprakstījis. Apmeklējot šīs tiesas sēdes, es iepazinos ar apsūdzētā dzīvesbiedri – Aiju (vārds mainīts), kurai šajā kriminālprocesā bija liecinieces statuss. Laika gaitā mēs apmainījāmies ar tālruņu numuriem, e-pastu adresēm un nepieciešamības gadījumā sazinājāmies. Konstatēju, ka Aija man kļuvusi par diezgan noderīgu informācijas avotu, turklāt, kontaktējot ar viņu, varēju labāk izprast iztiesājamo kriminālprocesu. Tai pašā laikā labi apzinājos, ka mūsu savstarpējās attiecības veido vienīgi lietišķa saziņa par abām pusēm svarīgām tēmām, bet ne personiskas simpātijas vai kopīgas intereses.
Vienu dienu Aija man piezvanīja uz mobilo tālruni un vaicāja, vai mani neinteresējot kāds Ģenerālprokuratūras lietvedībā esošs dokuments, kas bija saistīts ar konkrēto kriminālprocesu. Viņa teica, ka varot atsūtīt šī dokumenta kopiju man pa faksu. Atbildēju, ka mani tas, iespējams, varētu interesēt, un Aija šo kopiju atsūtīja. Tūliņ pēc tam īsziņas veidā informēju viņu, ka esmu saņēmis sūtījumu un dienas gaitā to apskatīšu, ko vēlāk arī izdarīju. Pēcpusdienā konstatēju, ka šī dokumenta saturs nav izmantojams atspoguļošanai ziņā.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1122248
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация