Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:497189
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Un kā pēdējo, netieši ietekmējošo ārējās vides faktoru jāmin starptautisko vidi, kas ir ārpus valstu ekonomisko, politisko un citu (iepriekš minēto) faktoru kopums, kas ietekmē uzņēmumu attiecības ar ārējo vidi. Būtībā, ikvienam uzņēmumam, kurš jebkādā veidā ir saistīts ar starptautisko vidi, jāievēro visi tie faktori, kas saistīti ar eksportu un importu un, sākot biznesu citviet, jānosaka - interesējošās valsts vides atšķirības un nepieciešamās menedžmenta izmaiņas, strādājot jaunajos apstākļos. Lai iekļūtu starptautiskajā tirgū, biznesa organizācijas lieto dažādas darbības formas un metodes – produkcijas eksportu, licencēšanu, kopuzņēmuma un transnacionālas korporācijas veidošanu vai izmantojot tiešus kapitāla ieguldījumus.
Visu, iepriekš minēto faktoru - kuri veido uzņēmumam netieši ietekmējošo ārējo vidi, kā arī tieši ietekmējošo ārējo un iekšējo faktoru analīze, dod iespēju uzņēmumam noteikt tā stiprās un vājās puses, pastāvošās iespējas un draudus ārējā vidē. Kad ārējās un iekšējās vides analīzes ceļā tas ir nodefinēts, var izveidot tā saucamo SWOT matricu jeb analīzi, kas ir pamatā, lai noteiktu uzņēmumu konkurētspēju.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация