Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:505561
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.08.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  A/S „PET BALTIJA” DARBĪBAS RAKSTUROJUMS    3
2.  RISKU IDENTIFIKĀCIJA    4
2.1.  Risku veidi uzņēmumā „PET Baltija”    4
2.2.  Risku identificēšanas metodes    6
3.  RISKU NOVĒRTĒŠANA    12
4.  RISKU KLASIFIKĀCIJA    14
5.  RISKU NOVĒRŠANA - KONTROLE    15
6.  RISKU FINANSĒŠANA    17
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    18
  PIELIKUMI    19
Фрагмент работы

2.1.attēlā plūsmu kartē attēlotās shēmas atšifrējums:
1) Procesa sākumā pastāvošais risks R1 ir ražošanas risks – vai izejvielas tiks piegādātas nepieciešamajā laikā, daudzumā un atbilstošā kvalitātē.
2) Posmā tiek noteikta ķīpu kvalitāte. Izlases veidā tiek pāršķirota viena ķīpa no esošajiem klientiem un 2-3 ķīpas no jaunajiem piegādātājiem. Ķīpas saturs tiek sašķirots, un noteikts ķīpas procentuālais saturs. Ja PET pudeļu ķīpas ir netīras, smilšainas, ar nevajadzīgiem piemaisījumiem un atkritumiem, bet atbildīgais darbinieks to nav konstatējis, iestājas R2 – personāla risks, kas savukārt var izraisīt tehnisko risku, izmantojot nekvalitatīvas izejvielas, tās var izraisīt pilnīgu produkcijas sabojāšanu un arī iekārtu bojājumus. Produkcijas zaudējums izraisītu peļņas samazināšanos – finanšu risku.
3) Posmā, kad PET iepakojums tiek nomazgāts no netīrumiem, iespējams R3 – ražošanas risks – iekārtās var rasties fiziski bojājumi, iesprūst materiāli un tml.
4) Posmā notiek automātiska materiāla sašķirošana, arī iespējams ražošanas risks sabojājoties iekārtām, jo tā kā šķirošana darbojas 24h diennaktī, pārāk lielas noslodzes dēļ var pārdegt motori, izjukt gultņi un tml. Var iestāties R4 – investīciju risks, jo nepieciešami izdevumi iekārtu, detaļu remontam vai nomaiņai.
5) Pēc automātiskās šķirošanas PET plūsmas galīgo vizuālo kontroli veic vairāki darbinieki. Pastāv iespējamība, ka darbinieki šķirošanu veiks nekvalitatīvi, pieļaujot kļūdas, un var iestāties personāla risks. Turklāt pastāv arī izteikts tehniskais risks, ka darbinieki izmantojot nažus un citas ierīces, var iekļūt nelaimes gadījumā, kas tālāk var izraisīt R5 – apdrošināšanas risku, jo cietušajam nepieciešams apmaksāt ārstēšanos.
6) Posmā tiek sašķirota PET plūsma pēc to krāsas. Ja plūsma netiek atbilstoši sašķirota, tad var ciest zaudējumus, jo gala produkcija var tikt sabojāta – R6 – finanšu risks.
7) Šajā posmā derīgā PET plūsma nokļūst dzirnavās un tiek samalta līdz noteikta izmēra PET pārslām. Tehnisku iemeslu dēļ var īstenoties R7 – tehniskais risks, kā rezultātā malšanas iekārta sabojājās un darbība apstājas.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация