Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:520132
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.07.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Nekustamā īpašuma pirkuma būtība    4
2.  Nekustamā īpašuma pirkuma līgums, tā sastāvdaļas    9
2.1.  Līguma priekšmets    10
2.2.  Pirkuma summa    11
2.3.  Līdzēju tiesības un pienākumi    12
2.4.  Līguma papildus noteikumi    13
  Secinājumi un priekšlikumi    15
  Izmantotā literatūra    16
Фрагмент работы

Izvēlējos šo tematu, jo pati strādāju uzņēmumā, kas nodarbojas ar starpniecības pakalpojumiem darījumos ar nekustamiem īpašumiem. Lai varētu veikt staprniecības pakalpojumus šajā jomā, noteikti ir jāpārzin arī pašu darījumu būtība, kārtība un likumdošana. Pārsvarā gadījumu paši nekustamo īpašumu īpašnieki nepārzin šo darījumu kārtību un neapzinās to sarežģītību. Šodien darījumi ar nekustamiem īpašumiem kļūst arvien vairāk, tādēļ arī starpniecības pakalpojumu uzņēmējdarbība plaukst. To ietekmē arī lielās kredītiespējas iedzīvotājiem, ko piedāvā Latvijas bankas.
Šajā darbā esmu izvēlējusies analizēt tieši nekustamā īpašuma pirkuma līgumu, jo tieši šāda veida darījumi šodien ir visaktuālākie. Daudzos gdījumos cilvēki paši uzņemas nodarboties ar sava īpašuma pārdošanu vai jauna īpašuma pirkšanu, tādējādi tie patērē daudz laika un līdzekļus un nereti tiek arī apkrāpti dēļ neorientēšanās likumdošanā un darījuma kārtības nepārzināšanas dēļ. Tādēļ arvien biežāk, cilvēki izvēlas nekustamo īpašumu kompānijas, kur ir kvalificēti speciālisti, kas ar to nodarbojas un pārzin juridiskās nianses un likuma prasības, kas nepieciešamas, lai noslēgtu darījumus.
Šajā darbā es analizēju zemes gabala pirkuma līgumu. Darījums noticis 2004. gada 28. jūlijā. Rakstot darbu, es salīdzināju līgumu ar teorētiskiem aspektiem, tādējādi mēģinot atrast kļūdas līgumā un sniegt priekšlikums, kā vajadzētu būt pareizi.
Referātā ir divs nodaļas, no kurām pirmajā ir apskatīta nekustamā īpašuma pirkuma būtība, vadoties pēc teorētiskiem aspektiem, bet otrajā nodaļā ir veikta līguma analīze, uz kā pamata tad arī ir veidoti secinājumi un priekšlikumi.
Rakstot darbu, esmu apguvusi dažas jaunas zināšanas, kas noteikti nāks par labu manai turpmākai darbībai nekustamo īpašumu nozarē. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1147609
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация