Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:522028
 
Оценка:
Опубликованно: 16.04.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 14 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  20.gs. modes vēsture    4
2.  Latviešu mode    6
2.1.  Rīgas modes nedēļa    7
3.  Latviešu modes dizaineri    8
3.1.  NóLó    9
  Izmantotie informācijas avoti    10
Фрагмент работы

2.1.Rīgas modes nedēļa.
Latvijā neskatoties ne uz ko notiek dažādi pasākumi, kā arī daudziem pazīstamā Rīgas modes nedēļa jeb Riga Fashion Week . Šis pasākums ir kaut kas līdzīgs Milānas, Ņujorkas un Parīzes modes nedēļai. Mode ir daļa no mūsu dzīves neskatoties uz to vai sekojam tai, vai nē un šī īpašā nedēļa ļauj mums ieskatīties jaunajā, nezināmajā un vēl neatklātajā.
Riga Fashion Week notiek jau kopš 2004. gada, un šajā laikā Rīgas modes nedēļa kļuvusi par stabilu sākumu Latvijas modes industrijas attīstībai, kā arī šajā laikā tā plašākai publikai atklājusi daudz talantīgu dizaineru, kuri šodien Latvijā ir pirmā lieluma modes zvaigznes(4). Tās ietvaros ierasti notiek gan Latvijas dizaineru un zīmolu, gan ārvalstu viesu jaunāko kolekciju skates, gan dažādi tematiskie pasākumi, prezentācijas un neformāli sarīkojumi, kas kopā pulcē rīdziniekus un ļauj uzzināt par šobrīd aktuālo modi un modes tendencēm tuvākajā laikā. Lai gan ir daudz cilvēku, kuri par modi neinteresējas, bet apmeklē šo pasākumu, lai palutinātu acis un priecētu sevi ar latviešu panākumiem, skaistajiem, krāšņajiem un neierastajiem tērpiem. Šajā nedēļā satiekas arī blogeri, youtuberi, uzņēmēji, pircēji, mēdiji, šova biznesa zvaigznes, kas dalās viens ar otru iegūtajā pieredzē, iespaidos par modes skatēm un dizaineru mākslasdarbiem.
Šogad no 19. līdz 23.martam Latvijas galvaspilsētā norisināsies kārtējā Rīgas modes nedēļa – RIGA FASHION WEEK, kura jau 28. reizi prezentēs vietējo un ārvalstu modes dizaineru jaunākos sasniegumus Latvijas un starptautiskajai sabiedrībai(4). Rīgas modes nedēļas laikā savas rudens-ziemas kolekcijas uz galvenā podija rādīs tādi Latvijas dizaineru zīmoli kā NARCISS by Alise Trautmane, NóLó, Katya Katya, Natalija Jansone, One Wolf, Cinnamon Concept, Talented, QooQoo - RFW atklāšanā, savukārt, Amoralle organizēs pasākumu medijiem un iepircējiem.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация