Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:525129
 
Оценка:
Опубликованно: 27.10.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Kopsavilkums
Šo darbu veicu ar ļoti lielu interesi, jo visi šie ieteikumi man ļoti noderēs, kad savu darbību uzsākšu biznesa pasaulē. Lai arī sākumā likās, ka lietišķais stils neērts un melnā krāsa ir pārāk drūma un neko labu nevar pateikt par cilvēku, es smagi kļūdījos savā viedoklī. Lietišķais stils ir tik ērts, cik pats to izvēlos un melnā krāsa ir klasiska un tā nekad neizzudīs no cilvēku redzesloka. Uzzināju, ka lielu lomu pirmajā iespaidā ieņem tieši apģērbs un cilvēka izskats, tomēr ne 100%, jo komunikācija un acu kontakts, kā arī žestikulēšana to visu var ātri vien izmainīt.
Uzskatu, ka mūsdienu biznesā cilvēki neko īsti nezina par lietišķo stilu, tāpēc arī neatrod darbu. Lai iegūtu labumus ir jāinvestē tieši apģērbā un liela daļa cilvēku kļūdās savā viedoklī par to, ka darba devēji savus darbiniekus izvēlas pēc CV un komunikācijas spējām. Varbūt tas nav tieši visos uzņēmumos, taču lielākajā daļā gan. Protams, tie, kuri vēlas strādāt fiziski smagu darbu, var neievērot lietišķo etiķeti, taču ja kādreiz viņi vēlēsies kāpt augstāk savā karjerā, tad nāksies šo lietišķo etiķeti gan mācīties, gan arī pielietot.
Kopumā uzskatu, ka esmu daudz iemācījies jau tikai uzrakstot šo referātu, taču jāmācās ir vēl vairāk, lai apgūtu šo lietišķo etiķeti. Esmu pārliecināts, ka nepietiek tikai ar teoriju, tas viss jāpielieto praksē, tāpēc es domāju, ka ar laiku ari ejot uz lekcijām sākšu doties lietišķajā apģērbā, lai pierastu un nākotnē nebūtu nekādu problēmu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация