Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:526696
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

7. Viesu raksturojums viesnīcā ‘’The Broadmoor’’
Lai gan viesnīca ‘’The Broadmoor’’ ir atpūtas kūrorts, parunājot ar dažiem draugiem, nospriedām, ka to arī varētu saukt par konferenču viesnīcu, jo ‘’The Broadmoor’’ rīko lielākās konferences Kolorādo štatā, jo tai ir ļoti milzīgas platības konferenču rīkošanai. Ļoti bieži vasarā bija tā, ka visa viesnīca bija pilna, taču klienti pie baseina bija ļoti mazā skaitā. Tas bija tāpēc, ka viesnīca bija pilna nevis ar atpūtniekiem, bet gan, ka visa viesnīca sastāvēja no vieniem biznesmeņiem, politiķiem, brokeriem u.c. Viesnīcas kontingents ir bagāti un ļoti bagāti cilvēki, slavenības, politiķi, banku darbinieki, un diezgan reti ģimenes ar bērniem. Tas būtu skaidrojams mistiski augsto cenu dēļ. Kā man izdevās uzzināt viesnīcā no paziņām, izrādās, ka vidēji katrs cilvēks viesnīcā ‘’The Broadmoor’’ par vienu dienu samaksā/atstāj tuvu 2 000$. Viesnīcas viesi ir ļoti prasīgi, gaida profesionālu apkalpošanu, profesionālus darbiniekus. Tas būtu skaidrojams ar to, ka tieši tā iemesla dēļ viesnīca ASV ir tik populāra. Lai gan viesi ir ļoti turīgi un prasīgi, tie bija vienmēr draudzīgi, ieinteresēti darbinieku stāstos utml. Pa visu vasaru man nekad nebija neviens agresīvs dusmīgs viesis. Lai gan daži viesi atnākot uz baseinu bija dusmīgi, neapmierināti par iepriekšējo pieredzi recepcijā ( istabiņa nebija vēl gatava) vai restorānā ( nebija tas ko bija gaidījuši) , strādājot ar šiem viesiem vienmēr beigās bija smaids un smiekli.

Secinājumi
Lai gan ‘’The Broadmoor’’ tiek atzīta par vienu no TOP 3 viesnīcām visā ASV, lai tajā strādātu nevajag lielu pieredzi un zināšanas, jo ‘’The Broadmoor’’ piedāvā katram jaunajam darbiniekam 2 nedēļu garu orientācijas posmu, kurā viss tiek apmācīts un iemācīti Forbes un AAA+ standarti. Viesnīca pilnībā atbilst 5* un 5 dimantu standartiem, gan pēc interjera, restorāniem, darbiniekiem. Katra darbinieka uzdevums un mēŗķis ir uzturēt un strādātu kā 5* un 5 dimantu viesnīcā pieklājās. Katrs darbinieks arī saņem Forbes un AAA+ standartus, kuri ir attiecināmi uz darbinieka izvēlēto departamentu. ‘’The Broadmoor’’ arī piedāvā dažiem saviem darbiniekiem Forbes inspektora apmācību par standartiem, zināšanām u.c. Man arī tika piedāvāti šie kursi, kuros apmācīja kā pareizāk un labāk apieties ar klientiem. ‘’The Broadmoor’’ arī dažiem darbiniekiem augusta sākumā piedāvāja iziet ‘’Keeping The Stars’’ kursus, par kuriem ieguvām diplomus, ka esam atbilstoši 5* standartiem. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация