Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:535155
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.10.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Konflikts rodas, kad pie viņiem vēršas klients, kuram gluži pretēji ir ļoti mazas zināšanas, piemēram, par preču klāstu. Tad daļa pārdevēju jūtas pārāki, mēdz pazemot klientu ar vārdiem – „kā gan to var nezināt, tas taču ir tik vienkārši” utt. Par šāda veida konfliktiem un to risināšanu sabiedrībā tiek daudz runāts. Darba devēji, tieši lielos tirdzniecības uzņēmumos motivē savus darbiniekus ar dažādiem konkursiem, piemēram, laipnākais pārdevējs (par kuru klienti būs nobalsojuši) saņems naudas vai ceļojuma balvu. Taču tas īsti nedarbojas, ja darbojas, tad tikai uz īsu brīdi. Bez tam tas tiek pielietots tikai dažos uzņēmumos.
Atskatoties uz visu iepriekšminēto šķiet, ka lielākā daļa cilvēku savā būtībā ir ļoti savtīgi, galvenokārt domā tikai par savām un savas ģimenes interesēm. Galvenais, lai tik pašiem ir labi. Mēs esam palikuši ļoti cietsirdīgi, retu reizi palīdzēsim cilvēkam uz ielas, ja kāds lūgs. Mēs pārāk augstu vērtējam ārējus labumus tādus kā apģērbs, tehnoloģijas. Mēs vairs neuzskatām, ka cilvēkā svarīgākais ir viņa raksturs, viņa būtība vai intelekts. Un ja nu vērtējam, tad to pielīdzinām mantiskām lietām.
Šie sociālie konflikti un šķiru cīņas ir mūžīgi, tie ir kopš senajiem laikiem un pastāvēs tik ilgi, kamēr būs pasaule – vienmēr būs kāds kurš ir bagātāks un kāds nabadzīgāks, vienmēr kāda no šķirām gūs kundzību pār citu. Mēs varam uz brīdi to novērst vai padarīt mazāk jūtamu, bet to diemžēl to nevar iznīdēt.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1344372
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация