Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:535736
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ievads
Es savā darbā pastāstīšu par tūrismu – kādi ir tā produkti, veidi, kā iedala tūrisma resursus. Vēl jūs iepazīsieties ar ASV, Itālijas, Francijas apskates cienīgiem objektiem. Tieši šīs valstis it TOP3, kuras apmeklēt cilvēki izvēlas visbiežāk.
Pat neskatoties uz pasaules ekonomisko krīzi, cilvēki nežēlo naudu ceļošanai un manuprāt tas ir ļoti pozitīvi, jo nauda, kas izlietota ceļojot – izlietota lietderīgi, jo ikkatrs neliels vai liels izbrauciens papildina zināšanas un iekrāso pieredzi dažādās krāsās padarot dzīvi interesantu.

Mūsdienās grūti būtu atrast kādu lielpilsētu, kurā nebūtu sastopami ārvalstu tūristi. Praktiski visa pasaule ir pārņemta ar tūrisma industriju. Aizvien vairāk cilvēku tiek nodarbināti šajā nozarē. Pastāv tieša saikne starp attīstību un tendencēm tūrisma industrijā un ekonomiskiem, tehniskiem un sociāliem sasniegumiem.
Tūrisms ir caurviju nozare, kurā iesaistīti dažnedažādi pakalpojumi un arodi un kura saistīta ar daudziem citiem saimnieciskās darbības veidiem. Tas iespaido tādas nozares kā transportu, celtniecību, mazumtirdzniecību un daudzās nozares, kas ražo brīvdienu produktus vai sniedz ar izklaides un dienesta braucieniem saistītus pakalpojumus.
Tūrisms spēj ietekmēt ekonomiku ne tikai globālā līmenī, bet tas spēj arī „pacelt” atsevišķus lauku reģionus, radot jaunas darba vietas, uzlabojot apkārtējo vidi, stimulējot attīstīt jaunas biznesa iespējas, kā arī veidojot pozitīvu kāda reģiona tēlu.

Būtiskākā tūrisma atšķirība no citām saimniecības nozarēm ir tā resursu daudzveidība.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1243076
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация