Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:559205
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.11.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Runājot par cilvēka spēju uztvert apkārtējo vidi, jāpasvītro, ka fiziskā uztvere praktiski nav šķirama no psihiskās uztveres, neatkarīgi no tās apzināšanas pakāpes. Vērojot kādu objektu, bez sajūtām, ko sniedz redzes orgāni, informācijas uztveres un apstrādes ciklā neapzināti iekļaujas arī pieredzes ceļā iegūtās zināšanas, par šo objektu, kā arī cilvēka kultūras līmenim un psihiskajām īpatnībām (Scientific Journal of Riga Technical University Material Science. Textile and Clothing Technology. Mācību iestādes interjera nozīme mūsdienu komunikācijā. 2010, Volume 10).
Uzvedības izvēli, saskaņā ar sociālas izziņas teorijas pārstāvja A.Banduras uzskatiem, nosaka kompleksa iekšējo spēku un vides ietekmju mijiedarbība.
Skolotājs ir tā dzīvā saikne starp paaudzēm, kas nodrošina bērnam iespēju apgūt daudzveidīgo sabiedriskās uzvedības un darbības pieredzi un pieņemt to kā savu iekšējo vajadzību. Uz tādas bāzes izstrādājot savus dzīves principus, katram skolēnam tiek nodrošināta atbilstoša radošas pieredzes apguve, kuru var izmantot daudzveidīgās sabiedriskās un personīgās dzīves situācijās. Šādu rezultātu nodrošina skolēnu savstarpējā un skolēnu–skolotāja saskarsme. Klases darbība, to pareizi organizējot, saskarsme starp skolēniem reti sagādā grūtības (ESF projekts ”Reliģijas un ētikas topošo skolotāju pedagoģisko prakšu īstenošana Latvijas vispārizglītojošās skolās”. Vēlos ienākt un palikt skolā. LU).
Apzinoties mācību vides lielo ietekme uz skolēnu saskarsmi, tās attīstību ir svarīgi izzināt, kā mūsu jaunā paaudze skolā jūtas un cik laba un atdevīga ir mācību vide, ko mēs, pieaugušie, viņiem esam sagādājuši. Jo tikai sakārtotā un labvēlīgā skolas vidē var nopietni pievērsties emocionālajiem un saskarsmes jautājumiem, kam arī ir ļoti liela ietekme uz mācību procesu un tā rezultātiem.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1350227
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация