Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:564226
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Amerikā populāra metode, kas veicina vecāku un bērnu savstarpējo saprašanos, bet caur to – stiprina bērnu fizisko un garīgo veselību. Latvijā zināšanas var apgūt Latvijas Ģimenes atbalsta grupu asociācijas un Ģimenes atbalsta koordinācijas centra kopīgi rīkotajos semināros.
Amerikā populāra ir spēļu terapija – metode, kas veicina vecāku un bērnu savstarpējo saprašanos, bet caur to – stiprina bērnu fizisko un garīgo veselību.
Tas ir desmit nodarbību cikls, kuru kopā ar mazuli (no divarpus gada vecuma ) pēc speciāla kursa īsteno viens no vecākiem vai cits bērnam tuvs cilvēks. Nodarbības gan vairāk domātas bērniem, kuru hiperaktīvā vai citādi neapmierinošā uzvedība rada tuviniekos satraukumu, taču tikpat noderīgas tās ir rātnajiem bērniem, jo ļauj arī vecākiem apjēgt, kā jūtas bērns, palīdz pieņemt viņu, iemācīties viņa izpausmju valodu, stiprināt topošā cilvēka pašvērtību. Savukārt bērns apgūst dzīvē tik vajadzīgo prasmi apzināties savas izjūtas, izprast un izteikt tās. Viņš izbauda iespēju būt sadzirdētam un atrasties nedalītas uzmanības centrā. Tas stiprina bērna drosmi un uzticēšanos vecākiem, novērš šķietami neprognozējamo uzvedību, ļauj savlaicīgi atklāt tādu problēmu aizsākumu, kuru novēršanai jau nepieciešama speciālistu iejaukšanās.
Bērna attīstības vērtējumos svarīgākā ir nevis viņa atbilstība fiziskajiem rādītājiem, bet gan emocionālajiem pārdzīvojumiem un jūtu pasaules atmodai. Katrā vecumā bērnam vajadzīgi atšķirīgi savas esības, domāšanas, spēka un identitātes apstiprinājumi.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1115646
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация