Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:590639
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.02.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vitas ir viņa vārds un citu vārdu viņš neatzīst. Zēna teatrālā, muzikālā dzīve ir iesākusies Odesā, plastiskās parodijas teātrī. Jaunais talants ir noslēgts un neparasts, tieši tāpēc, jebkāda intervija vai tikšanās nav iespējama un par visu Vitasa profesionālo dzīvi, notikumiem un nākotnes nodomiem piesaka producents Sergejs Pudovkins, kurš jau astoņus gadus strādā un veido muzikālos šovus divatā ar Vitasu.
Ja nebūtu “ļauno” žurnālistu, kuri allaž cenšas izzināt visu un par visiem, mēs arī nezinātu, ka Vitas nav vienkārši – Vitas. Vitālijs Grjačovs – tas ir nepārspējamais brīnums ar fantastiskām spējām un dotumiem: plastika, balss, izdoma. Dzimtā pilsēta ir Daugavpils un 1981. gadā 19. februārī, mazais Vitas piedzima vienkārša vidējās ierindas strādnieka ģimenē. Daugavpilī arī tika pabeigta mūzikas skolas akordeona klase. Māte, Lidija, gadu atpakaļ atstāja šo pasauli un tas ļoti satrauca Vitasu. Īpaša uzmanība un mīlestība tika veltīta tieši mātei, proti, tieši viņai tika veltītas dziesmas – “Lietus Tbilisi”.
Ir zināms, ka Vitasa talanta pirmais atklājējs bija viņa vecaistēvs, kurš arī lieliski spēlēja akordeonu un kopā ar viņu uzsāka uzstāties dažādos kultūras pasākumos.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация