Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:593209
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

5. Saglabāt. Kā mēs esam nodrošinām, ka jaunie ieradumi paliks? Piemēram, kādi stimuli vai mērījumus mēs varam ieviest, lai nodrošinātu darbinieku uzvedības
pāreju? Tāpēc var teikt, ka pielietojot Kaizen metodi vajadzētu, samazināties izmaksām, defektiem, sagatavošanās laikam un arī inventāram, bet palielināties ražīgumam, klientu apmierinātībai, peļņai un klientu atsaucības jaudai.
Kā organizē un vada "KAIZEN notikumu"?
Katrs Kaizen notikums, neatkarīgi no tā ilguma, iet cauri aptuveni tādiem pašiem atskaites punktiem, kas sākas ar "notikumu kick-off" un beidzas ar "ziņot, un lēmuma rīcības plāns".
Katrā kaizen gadījumā, komanda ir jāiepazīstina ar problēmu un mērķi. Projekta izstrādāta noteiktā posmā var palīdzēt kalpot šim mērķim. Procesu karte un process un / vai klientu dati, kas apkopoti, būtu jāiesniedz un jāapspriež ar komandas biedriem šajā laikā. Tas ļauj ikvienam, labāk izprast nepieciešamību pēc uzlabojumiem un potenciālajiem jautājumiem, kas var rasties. Caur "brainstromingu", problēmas, kas ir sarakstā, var nostiprināt, kategorizēt, un noteikt prioritātes. Komanda ir atbildīga, lai identificētu iespējamos risinājumus. Tomēr pirms sarakstu risinājuma, komandai būtu jāizveido svarīgums šiem risinājumiem, pamatojoties uz ieviešanas vieglumu un ieguvumu analīzi. Gala ziņojums tiks iesniegts kaizen čempionam un galvenajām ieinteresētajām personām, kas, savukārt, apstiprinās ieteikumu sarakstu. Tā ir viņu, atbildība, par ko uzņemas pārmaiņu aģents un dalībnieki, lai izstrādātu rīcības plānu, ar īpašu "to-do" katram dalībniekam un izpildes datumu katram no tiem. Visiem uzlabojumiem būtu jāīstenojas 90 dienu laikā, un tad Kaizen ir slēgts.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −-3,30 €
Комплект работ Nr. 1357314
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация