Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:610177
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.09.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Priekšlikumi
Bankām ir biežāk jākomunicē ar viņu klientiem, jāveido dažāda veida aptaujas, jānoskaidro klientu vēlmes, intereses un vajadzības, jo pētījuma gaitā tika iegūta informācija, ka 18% no aptaujātajiem respondentiem atzina, ka ir tikai daļēji apmierināti vai vispār nav apmierināti ar sniegto pakalpojumu kvalitāti.
Bankām ir jāinformē savi klienti par jaunajām tehnoloģijām un iespējām, kuras viņiem ir pieejamas. Latvijas iedzīvotāji maz izmanto jaunās tehnoloģiju iespējas, visticamāk tas ir informācijas trūkuma dēļ, jo ne visi iedzīvotāji interesējas par pieejamajiem jaunajiem pakalpojumiem.
Tā, kā pēc 25. maija pieņemtās Datu aizsardzības regulas ir pievērsta iedzīvotāju uzmanība viņu datu drošībai, tad bankām ne tikai būtu jāveic klientu datu aizsardzības pasākumi pilnā apjomā, bet bankas arī varētu rīkoties proaktīvi, pārliecinot klientus par datu drošību un konsultējot tos datu drošības jautājumos.

Bankām nepieciešams kritiski izvērtēt bankas filiāļu nepieciešamību un to darba laikus. Respondenti atzina, ka šie kritēriji ir mazsvarīgi un zaudē savu vērtību, jo aizvien vairāk tiek izmantoti e-pakalpojumi.
Bankām būtu jakoncentrē resursi uz bezkontakta karšu sistēmas attīstību. Respondenti atzinuši, ka tehnoloģiju aspekts ir nozīmīgs, bet šo pakalpojumu novērtējuši zemu.
Bankām, veidojot jaunus pakalpojumus, primāri jādomā par pakalpojumu ātrumu un kvalitāti, jo respondenti norāda, ka būtu gatavi maksāt vairāk, ja pakalpojums ir ātrs un kvalitatīvs.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1373533
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация