Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:625579
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.07.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Rakstīšu par savu draugu, viņa atkarību no alkohola. Nemāku spriest pēc kā var noteikt kad tad skaitās atkarība no alkohola(alkoholisms), bet, manuprāt, šim cilvēkam tāda ir. Gan jau, ka ir dažādas pakāpes pēc kā spriež un kāda no tām jau piemīt Andim.
Andim ir 20 gadi, precējies ir 1 gadu veca meitiņa. Protams, ļoti mīl savu meitiņu un sievu. Ar sievas un meitiņu dzīvo Anda vecāku mājā. Atraktīvs, strādīgs un sportisks cilvēks. Labs draugs daudz cilvēkiem. Neņemot vērā dzeršanu par Andi kā par cilvēku un draugu varētu teikt to labāko, vienmēr izpalīdzīgs, cilvēks, kura kompānijā ir labi atrasties.
Cik zinu, alkoholu jau lieto vairākus gadus, sākumā, protams, ne tik pastiprināti. Nevarētu arī teikt, ka neko citu nedara kā tikai dzer, bet kad iesāk tad tas ievelkas nedēļas garumā, ne vienmēr, bet bieži. Tad viņš vienkārši pazūd, ģimene nezin kur viņš atrodas, bet īpaši jau nesatraucas, jo zina kas tad ir par lietu. Anda sieva-Elīna, jau vairākas reizes dēļ šīs dzeršanas ir gājusi prom no Andi, bet pagaidām vēl atgriezusies. Kad Andis atgūstas no alkohola iedarbības saprot ko nu atkal ir izdarījis un lūdzas lai Elīna atgriežas pie viņa, ka vairs nedzers, pat ar asarām acīs un Elīna arī atgriežas. Tad nu viņa solījums tiek turēts kādu mēnesi, citreiz vairāk, citreiz mazāk. Bet līdz šim tas atkārtojas atkal un atkal.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1170558
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация