Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:634875
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.11.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Uzņēmuma vispārējs apraksts un vēsturiskā attīstība    3
2.  Mārketinga pasākumu komplekss jeb mārketinga mix.    6
2.1.  Produkts    6
2.2.  Cena    14
2.3.  Sadale un izvietojums    17
2.4.  Virzīšana tirgū    21
3.  Personāla vadīšanas sistēma – līdzeklis uzņēmuma kopējo mērķu sasniegšanai    30
3.1.  Personāla apmācība    33
  Secinājumi un priekšlikumi    38
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    40
Фрагмент работы

Kursa darba tēma ir “Mazumtirdzniecības uzņēmuma darbības analīze un plānošana. ”
Ikviena uzņēmuma komercdarbības galvenais mērķis ir gūt peļņu, un tās lielums ir atkarīgs no pircēju skaita un viņu sociālekonomiskā stāvokļa. Savukārt, uzņēmuma klientu skaits galvenokārt ir atkarīgs no uzņēmuma spējas veidot komunikāciju un labas attiecības starp pircēju un uzņēmumu, kā arī visaugstākajā līmenī apmierināt pircēju vēlmes un vajadzības. Ņemot vērā mūsdienu tirgus apstākļus, nepārtrauktu tā attīstību un arvien pieaugošo konkurenci starp uzņēmumiem, ir būtiski novērtēt šo lietu svarīgumu un apzināties tirdzniecības un menedžmenta metožu pielietošanas nepieciešamību katrā augošā un uz turpmāku attīstību orientētā uzņēmumā.
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Narvesen Baltija” savu darbību Latvijā uzsāka 1997.gada nogalē, un jāsecina, ka šo nepilno septiņu gadu laikā uzņēmuma darbība ir ievērojami paplašinājusies un pilnveidojusies, spējot izturēt milzīgo konkurenci un gūt atzinību un pozitīvas atsauksmes no uzņēmuma klientu puses. Narvesen veikalu tīkls ir kļuvis par lielāko mazumtirdzniecības tīklu Latvijā pēc tirdzniecības vietu skaita, un jāatzīst, ka tas joprojām turpina augt.
SIA „Narvesen Baltija” ir Norvēģu firmas meitas uzņēmums, kuram ienākot Latvijā, tās tirgus bija pilnīgi svešs. Ievērojot uzņēmuma stabilo un visādā ziņā veiksmīgo darbību un attīstību Latvijas tirgū, ir interesanti noskaidrot un izpētīt, kas ir tā darbības pamatā, kādas mārketinga un citas uzņēmuma vadīšanas procesa darbības un metodes palīdzējušas uzņēmumam nezaudēt mazumtirgotāju konkurences cīņā un arvien saglabāt savas vadošās pozīcijas tirgū. Tās ir uzņēmuma stiprās puses, kuras vajag apzināties, uzsvērt tirgum un vēl vairāk attīstīt. Protams, neviena uzņēmuma darbība nav pilnīga, tāpēc ne mazāk svarīgi ir informācijas vākšanas, izpētes un analīzes gaitā atklāt iespējamās nepilnības un trūkumus Narvesen darbībā, apzināties to iemeslus vai izraisītājus, kā arī pielikt visas pūles, lai tos novērstu.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация