Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:638606
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.08.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Phoenika parks Dublinā – lielākais iekšējais parks Eiropā 7km2. Parkā notiek dažādas atrakcijas, šeit atrodas pat dažas rezidences, policijas iecirknis, zooloģiskais dārzs, spēļu laukumi, nerunājot par kafejnīcām un veikaliem.

“Kerijas loks” uz Aivera p-salas ir iemīļota tūristu taka Īrijas dienvidrietumos. Maršruts ir 170 km garš. Ir arī speciālas, noteiktas gājēju un velosipēdistu takas. Maršruti izveidoti arī pa Svētā Finiāna līci un Valentijas salu, kur atradās oficiālais braukšanas riņķis, bet tā pēdas ir izdzisušas.

Kultūra
 Īrija ir vienīgā valsts visā pasaulē, kuras nacionālā emblēma ir mūzikas instruments – arfa. Valsts izceļas ar īpašu mūzikas mīlestību, te zeļ un plaukst gan kantri stils, gan roks, tomēr tikai tautas mūzikā slēpjas šīs zemes būtība.

Īru dejas.
Angļu kolonizācijas laikā 17. gs. vidū aizliedza mācīt īru tautas dejas un tradicionālo mūziku. Tādēļ vairāk nekā 150 gadu īru deju apguve notika slepeni.
Deju kultūra pastāvēja slēgtu nodarbību veidā - laukos un ciematos tās pasniedza klejojošie deju pasniedzēji (tā sauktie deju meistari).
Prmsākumā īru dejas bija saistītas tieši ar soļu elementiem astoņās taktīs, nevis kā mūsdienās - ar ātriem kāju sitieniem cietos apavos, ko sauc par stepu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация