Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:645484
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.12.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pedagoģiskās darbības analīze
Praksi kopumā vērtēju pozitīvi, izvērstie mērķi tika sasniegti. Izturējos ar pozitīvu un atbildīgu attieksmi pret savu darbu. Sadarbojos ar kolēģiem, gāju pēc padoma, ieteikumiem. Sadarbībā ar kolēģiem izveidojām lapu - sadarbībai ar vecākiem. Iepazinos ar pirmsskolas izglītības iestādes darba funkcijām, uzdevumiem. Iestāde atzīmē dažādus gadskārtu svētkus – Miķeļdiena, Mārtiņi, Latvijas dzimšanas diena, Ziemassvētki, Lieldienas u.c.. Tiek plānotas sporta, karjeras, muzikālās, pasaku u.c. nedēļas, kurās pedagogi plāno dažādas aktivitātes atbilstoši tēmai. Manuprāt, tas ir ļoti pozitīvi, bērns aktīvi darbojoties pilnvērtīgāk pilnveido savas iemaņas un prasmes. Šī iestāde ir attīstības centrs, kur bērni ir ar lielākām uzvedības problēmām, agresīvāki, tādēļ kustību aktivitātes vērtējamas vēl pozitīvāk. G. Svence raksta, ja bērns ir sasprindzis, labāk ļaut viņam samazināt sasprindzinājumu kustībās.
Prakses laikā, grupā izveidojām sadarbības lapas ar vecākiem. Pierakstot tajā svarīgo informāciju, kas tiek pārrunāta ar konkrēto bērna vecāku. Uzskatu, ka ir ļoti svarīga sadarbība ar vecākiem, paziņojot par dienas gaitām bērnudārzā. Lai vecāki jūt, ka viņa bērns ir mīlēts un lolots, ka pedagogam rūp bērna izaugsme. Pedagogam ir jāprot likt saprast, ka arī vecāks ir līdzatbildīgs bērna audzināšanā. Tāpat ļoti svarīga ir saskarsme un sadarbība ar pašu bērnu, V. Golubina raksta, ka pedagogam svarīgi ar bērnu sazināties, izprast un novērtēt bērna attieksmi, lai varētu veidot ar konkrētu bērnu konkrētu saskarsmes stilu. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1351160
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация