Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:688225
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.10.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Analizējot interviju var secināt, ka kopumā grūtniecības laikā un arī pēc tam bija vairāk bērnam aizsargājošo faktoru, nekā riska faktoru, līdz ar to var apgalvot, ka gan grūtniecība, gan dzemdības ir noritējušas veiksmīgi. Neskatoties uz to, ka grūtniecības pēdējā trimestrī radās sarežģījumi, kas mātei izraisīja papildus stresu, bērna attīstību un veselības stāvokli tas būtiski neietekmēja. Tā par arī iepriekšējās pieredzes negatīvās emocijas par spontāno abortu tagad liek aizmirst pozitīvā pieredze ar veiksmīgām dzemdībām un prieku par jaundzimušo. Tā kā māte saņēma atbalstu gan no sava vīra, gan radiniekiem, tad bērna tālākai attīstībai risku nav.
Intervija ļāva saprast galvenās nianses par grūtniecību un dzemdībām. Līdz ar to arī izdarīt secinājumus par faktoriem, kas, iespējams, var aizsargāt vai traucēt bērna attīstību. Lai nākotnē varētu vēl precīzāk analizēt un izdarīt secinājumus, būtu nepieciešams veikt ne tikai interviju ar bērna māti, bet veikt arī novērošanu dažādos bērna vecumposmos. Tas palīdzētu labāk saprast kuri no riska faktoriem ir vai nav radījuši ietekmi uz bērna attīstību. Tā pat arī būtu interesanti veikt interviju ar tēvu un saprast viņa sajūtas un domas par visu procesu, jo kā zināms, arī partneris ar savu rīcību un attieksmi var ietekmēt notikumu gaitu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация