Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:708015
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.12.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Efektīvai reklāmas attīstībai, reklāmdevējiem ir jānosaka mērķauditorija. Visi reklāmas programmas aspekti ietekmēs pircēja gaidu raksturu. Būtiski ir izprast mērķtirgus dzīvesveidu, attieksmi un demogrāfiju. Lai novērstu iespējamo neobjektīvu spriedumu izdarīšanā par iedzīvotāju segmentiem, reklāmas programmai ir jābalstās uz tirgus pētījumiem pār mērķauditoriju.
Piemēram, jūs esat pazīstams ar ideju ieviest uguns vai dūmu detektorus, reklamējot tos ar to, kā ģimenes māja deg; politisko kandidāti apstiprina, ka ir pozitīvi noskaņoti par citu nepopulāro ideju pieaugumu; sociālie cēloņi izraisa brīdinājuma reklāmas par nopietnām sekām, kas rodas lietojot narkotikas, alkoholu vai neizsargājoties seksa laikā. To reklāmas veidu sauc par baiļu uzsaukuma pieeju. Šī pieeja ir bāzētā uz trīs soļiem: radot baiļpilnas situācijas, tiek dota informācija auditorijai par draudu smagumu un notikuma varbūtību; aprakstot risinājuma vai gala atbildes efektivitāti; iesakot, kā rezultātu sasniegt.
Tas kā katrs reaģē uz šo pieeju- domā, uztraucās- atkarīgs no tā, kāda viņam ir pieredze un zināšanas, tātad no pircēja ētiskajām bažām un psiholoģiskā stāvokļa. Tieši tāpēc, reklāmdevējiem ir jāapsver četras vadlīnijas, kad viņi veic savas reklāmas attīstīšanu. Tās būtu:
• Kad vien iespējams, lietot zemu vai mērenu, bet ne augstu baiļu līmeni.
• Piedāvāt vairāk nekā vienu alternatīvo risinājumu.
• Izvairīties no maldinošas ietekmes
• Notestēt katru, lai nodrošinātu līdzsvaru starp sūtījumu un nemieru līmeni.
Kopumā reklāmas vadīšanas procesa soļi:
• Reklāmas attīstības grafikos, līdzsvaram ir jāveidojas starp sasniedzamību un biežumu. Grafikiem jāietver konta pircēju apgrozījumu, pirkumu biežumu, un tempu par to, cik pircēji ātri aizmirst.
• Reklāmas izpilde pirms un pēc ir tās palaišanas. Testēšana var tikt veikta izmantojot: portfolio, žūrijas vai teātra testu. Nosūtīšanas testēšana tiek veikta bāzējoties uz atbalstāmā un neatbalstāma atgādināšanu; attieksmes, izmeklēšanas un pārdošanas testiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация