Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:716416
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kultūras centrā regulāri notiek tradicionālo svētku sarīkojumi, koncerti, teātra izrādes. Katru rudeni un pavasari savu auditoriju pulcē ikgadējais starptautiskais festivāls BARDU RUDENS, kurā piedalās mūziķi no visas pasaules. Svētdienu pēcpusdienās šis centrs kļūst par kinoteātri, piedāvājot noskatīties jaunākās filmas par saprātīgām cenām. Ņemot vērā, ka lielākais pieprasījums bija tieši uz bērnu filmiņā, tad pārsvarā arī tiek rādītas Multfilmas un dažādas ģimenes filmas, bet mājaslapā ir aptauja, kuru aizpildot ir iespējams sagaidīt arī nopietnākas filmas, bet pagaidām svētdienas var saukt par ģimenes dienām, ko pavadīt skatoties kādu jauku filmu. Savukārt, trijās kultūras centra izstāžu zālēs katru mēnesi skatāmas jaunas mākslas izstādes, gan no zināmiem māksliniekiem, gan skolas audzēkņu. Tiek rīkotas izstādes arī bērnudārza bērniem, parasti Rudenī ir dārzeņu izstādes un visa gada garumā ir apskatāmi arī dažādi bērnu zīmējumi.
Šis kultūras centrs darbojās visu gadu. Vasaras sezonā tiek rīkoti brīvdabas pasākumi, kas notiek turpat pie kultūras centra. Apmeklētākie ir Rīgas svētki un Ielīgošana. Atkarībā no laika apstākļiem dažkārt arī Lieldienas tiek svinētas pļaviņā pie centra.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация