Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:716542
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ko var darīt skolotājs?
“K. Rodžera skolotājs ir atbalstošs, viņš ciena un respektē skolēnu, izmanto "nedirektīvas metodes". Pašdisciplīna sākas no mazotnes un aug, attīstās kopā ar indivīdu. Brīvs skolēns ir skolēns, kas kļūdās, bet pats par to atbild. Pašdisciplīna veidojas, balstoties uz daudzveidīgo personīgo pieredzi. Tādējādi nav viena ceļa, kā panākt, lai skolēns kļūtu pašdisciplinēts. Taču, lai pašdisciplīna attīstītos, svarīga ir vide, kas nodrošina iespēju mācīties, izmantojot paša pieredzi, arī kļūdas un refleksiju par šo pieredzi. Skolotājs rada labvēlīgu atmosfēru, atbalsta, bet galvenais procesa dalībnieks vienmēr ir bērns ”.
Ja izglītības sistēma reaģēs uz dažādību un nodrošinās ikkatra iedzīvotāja sekmīgu iekļaušanu izglītības sistēmā, tad radīsies iespēja vienlīdzīgai izglītības iegūšanas iespējai visiem.
Veicinot sabiedrības izpratni par dažādu iekļaujamo personu ierobežojumiem un vajadzībām, augs sadarbības līmenis sabiedrībā.
Uzdosim jautājumu katrs sev – vai esam gatavi reālām pārmaiņām izglītības vidē? Vai vēlamies, lai mūsu bērns mācās skolā ar īpašajiem bērniem?
Katram šie jautājumi liek aizdomāties un ne visi spēs godīgi atbildēt, jo katram mums ir savi uzskati, kā ikvienā citā jautājumā un katras pārmaiņas sabiedrībā ir lēnas.
Gribētos, lai nākotnē visa sabiedrība varētu pieņemt dažādību un ne tikai tautībā un rasēs, bet arī fiziskajos trūkumos, uzvedības un mācību traucējumos. Pieņemt un veicināt sadarbību, lai veidotos efektīva iekļaujošā izglītības vide ik katram bērnam.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −-1,30 €
Комплект работ Nr. 1357342
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация