Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
12,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:722411
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.11.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Grāmatvedības apraksts



1.Vispārīgie noteikumi

Grāmatvedību kārto atbilstoši likumam “Par grāmatvedību”, MK 21.10.2003 noteikumiem Nr.585 “Noteikumi par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju” un citiem grāmatvedību reglamentējošiem normatīvajiem dokumentiem.
Grāmatvedību kārto vienkāršā ieraksta sistēmā, kas paredz saimnieciskās darbības uzskaiti atbilstoši kases principam, neizmantojot grāmatvedības kontus. Saimnieciskās darbības ieņēmumus reģistrē tad, kad tie ir saņemti, un izdevumus – kad tie ir izdarīti. Ieņēmumus un izdevumus norobežo pa kalendārajiem gadiem. Atsevišķi uzskaita izdevumus, kuri izdarīti pārskata periodā, bet attiecas uz nākamajiem periodiem.
Visus saimnieciskos darījumus reģistrē “Saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu uzskaites žurnālā” atbilstoši MK 31.07.2001 noteikumiem Nr.338 “Kārtībā, kādā veicama ieņēmumu un izdevumu uzskaite iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanas vajadzībām” un izmantojot VID metodiskos norādījumus par ieņēmumu un izdevumu uzskaiti iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanai .
Papildus saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu uzskaites žurnālam iekārto analītiskās uzskaites reģistrus un kartes, kuras norādītas dokumentu apgrozības aprakstā.
Visus reģistrus un kartes sagatavo gan uz tipogrāfiski iespiestām formām, gan elektroniski, izmantojot datorprogrammu MS Word un MS Excel. Elektroniski sagatavotos reģistrus uzdrukā papīra formā un brošē hronoloģiskā secībā vismaz reizi gadā pēc pārskata gada beigām. Saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu uzskaites žurnālu aizpilda katru mēnesi .…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,27 €
Комплект работ Nr. 1188369
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация