Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:738358
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.05.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Taktiskie mediji galvenokārt ir „dari pats” medijs. Medijs, ko veido cilvēki, kuriem profesija nav saistīta ar mediju veidošanu. Lasītāji ir tieši tā mērķauditorija, kas apvieno, kolekcionē un veido paši savus medijus. Tādējādi veidojas arī taktiskie mediji, katram lasītājam pašam ir nepieciešamība sekot līdzi sev vēlamām aktualitātēm, nav svarīgi, vai tās ir saistītas ar politiku vai mākslu. Taktiskie mediji balstās uz kādas no mākslas praksēm, izmantojot visus pieejamos līdzekļus.
Taktiskie mediji prasa lielu aktivitāti un līdzdalību, tie veidojas no pasākumu atspoguļošanas (un ne tikai pasākumu), kur cilvēki necenšas lietas atspoguļot ļoti objektīvi, jo paši ir pasākuma dalībnieki un balstās uz savām pašreizējajam, subjektīvajām emocijām. Tas arī ir viens no iemesliem, kas ir atšķirīgs taktiskajiem medijiem un parastajiem masu medijiem. Lasītāji dalās ar savām domām, tādējādi iespaidojot citu darbību vai priekšstatus par konkrēto tēmu vai pasākumu.
„Dari pats” mediji ir daudzveidīgāki, tie apvieno dažādas grupas un indivīdus, kas jūtas neapmierināti, vai izslēgti no plūstošās pasaules, vai gluži otrādi, tie pauž savu sajūsmu un apmierinātību. Tie apvieno milzīgu daudzumu radošus, aktīvus un domājošus prātus, kas dalās ar savām sajūtām un emocijām par dienas aktualitātēm. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация