Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:751880
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.06.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Diferenciāldiagnoze
Diferenciāldiagnozi starp sāpīgām pēdas ortopēdiskam slimībām un n.tibialis neiropātiju tarsālajā kanālā noteic pēc rūpīgas neiroloģiskas izmeklēšanas un pēdas nervu slogojuma testu rezultātiem. Pēdas ortopēdisku slimību gadījumā nav simptomu, kas liecinātu par pēdas nervu kairinājumu vai bojājumu. Diferenciāldiagnozei palīdz n.tibialis slogojuma testi - nerva digitāla kompresija, kājas elevācijas un manšetes testi. Tas noteic kompleksu pieeju ārstēšanas taktikai, lietojot gan ortopēdiskus ārstēšanas paņēmienus, gan ari lokālu terapiju nerva kairināju¬ma un bojājuma likvidēšanai.
Spondilogēnas jostas - krustu apvidus slimības var izpausties ar muguras un saknīšu sāpēm, kuras var izplatīties n.tibialis inervācijas joslā. Augšējo krusta saknīšu (S1; S2) bojājumam raksturīgi vairāki simptomi, kuru nav slimniekiem ar n.tibialis bojājumu tarsālajā kanālā. S-| saknītes bojājumu raksturo Ahilleja refleksa izzušana, ikru muskulatūras hipotonija un parēze. Tarsālā kanāla sindromam raksturīgas sāpes, kuras izraisa n.tibialis slogoju¬ma testi (n.tibialis digitāla kompresija, manšetes tests, pēdas ekstensijas tests). Šo simptomu nav slimniekiem ar spondilogēnu saknīšu patoloģiju.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация