Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:759949
 
Оценка:
Опубликованно: 08.02.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

7. DRAUDI
Izdevniecības draudi ir ārējie draudi, kas var to kavēt noteiktā mērķa sasniegšanai. Šajos draudos ietilpst politikas ietekme, likumdošanas ietekme, apkārtējās vides ietekme, IT notikumi un jauninājumi, konkurentu nodomi, tirgus pieprasījums, jaunas tehnoloģijas, idejas un pakalpojumi, svarīgi līgumi un vienošanās, partneri, spēcīgs iekšējais potenciāls, traucēkļi, nepārvaramas vājības, svarīgu darbinieku aiziešana no darba, noturīgs finansiāls atbalsts, ekonomika, kur iekļaujas gan iekšzemes, gan ārzemes, sezonalitāte.
Draudos ietilpst konkurētspēja ar citiem Latvijas izdevējiem, un neziņa par to, vai Latvijas auditorija paliks uzticīga arī turpmākos gadus konkrētiem izdevumiem. Aktuāls ir jautājums arī par “Rīgas Viļņi” izdevumu aktualitāti citās Baltijas valstīs.
Pret “Rīgas Viļņi” ir iesniegtas vairākas prasības tiesā, kas var ietekmēt tās finansiālo stāvokli 2015.gadā, ja kāds no morālā kaitējuma saņēmējiem iegūst tiesas sēdē apstiprinājumu, ka ir pelnījis morālā kaitējuma kompensāciju.
Fizisku personu (K.F. un I.F.) prasības par morālā kaitējuma kompensācijas 10000.00 LVL (14229 EUR) piedziņu, atvainošanos, informācijas atsaukumu un tiesāšanās izdevumu piedziņu. Lietas izskatīšana pirmajā instancē pabeigta, nelabvēlīgs rezultāts, spriedums nav stājies spēkā, tiks iesniegta apelācijas sūdzība. 2014. gada 29. oktobrī ar spriedumu civillietā Nr. C27169612 daļēji apmierināja K. F. un I.F. prasību pret SIA Izdevniecība Rīgas Viļņi un nolēma piedzīt no SIA Izdevniecība Rīgas Viļņi katra prasītāja labā morālā kaitējuma atlīdzību EUR 500.00 apmērā un tiesāšanās izdevumus EUR 228.92. 2015. gada 10. janvārī SIA Izdevniecība Rīgas Viļņi iesniedza pretsūdzību par kasācijas sūdzību saistībā ar Rīgas apgabaltiesas 2014. gada 29. Oktobra spriedumu civillietā nr. C27169612 ar lūgumu noraidīt prasītāju kasācijas sūdzību kā nepamatotu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация