Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:776241
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Autore veica aptauju mazā privātā organizācijā. Ataujas anketas tika izdalītas organizācijas vadītājam, zemākā līmeņa vadītājam un diviem darbiniekiem. Visu respondentu vecums ir no 20 – 30 gadiem un darba stāžs uzņēmumā ir no 1 – 3 gadiem, jo pats uzņēmums vēl ir jauns, kas tika nodibināts 2006. gadā. Organizācija nodarbojas ar IT (informācijas tehnoloģiju) risinājumiem.
Pēc Junga tiopoloģijas testa, autore noteica, ka organizācijas vadītājs un viens no darbiniekiem atbilst ENTJ tipam, zemākā līmeņa vadītājs – INTP un otrs darbinieks – ISFP.
Autore raksturo katru no minetajiem tipiem un sasaista ar atbildēm, ko katrs aptaujas dalībnieks sniedzis par savu darba vidi.

ENTJ – šis cilvēks ir uzņēmējs un eksperimentētājs, aktīvs, nespēj bez darbošanās, strādā labprāt. Viss, ko dara ir kvalitatīvs, efektīvs. Visdinamiskākais, optimists, ātra reakcija, ekonomisks, attīstīta abstraktā loģiskā domāšana. Cenšas ievērot disciplīnu. Apziņā apvieno faktus un notikumus, bagātīga izdoma, prot iegūt objektīvu informāciju, naudu iesaista izdevīgos darījumos, prot manipulēt ar cilvēkiem, atklāts, tiešs. Kautrējas miesiskās izpausmēs, jūtu izrādīšanā, uztur veselīgu dzīves veidu, bet izsmalcināts tīrīgums nav priekš viņa. Mazprasīgums sadzīvē, vienaldzīgs pret savu ārieni. Šī cilvēka spēcīgā puse ir uzņēmība jaunās darbos un uzsākumos. Šim cilvēkam piemīt praktisks prāts, māk orientēt jebkuru teoriju vai ideju uz praktisko labumu. Ar saviem plāniem labprāt dalās ar apkārtējiem; Dzīvē šī tipa pārstāvis pastāvīgi saskarās ar problēmām ikdienišķās sadzīves organizācijā. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1138839
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация