Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:781090
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1. Mārketinga jādzienu var raksturot šādi: 1). Ka filozofiju, kas formē darbības stratēģiju; 2). Ka saimniecisku darbību.
2. Mārketings kā filozofija nozīmē: attieksme pret produktu un pakalpojumu patērētājiem veidošanu. Ja uzņ-a vadība uzskata, ka: 1) labus rezultātus var iegūt, ražojot labas kvalitātes produktus par zemākām cenām, tas nozīmē, ka attiecīgāis uzņ-s orientējas uz raž-nas darbību. Un tas galvenais uzdevums  uzlabot preču ražošanas efektivitāti. 2) ka panākuma pamatā ir sekmīga produkcijas realizācija, kas balstās uz nepieciešamību pārvērst preci vai pakalpojumu naudā. Attiecīgais uzņ-s orientējas uz realizācijas darbību. Un tās galvenais uzdevums  vairāk realizēt. 3) ka galvenais ir patērētāju vajadzību noteikšana un prognozēšana, ka arī piedāvātas produkcijas un pakalpojumu atbilstība patērētāju prasībām, kas nozīmē, ka attiecīgais uzņ-s orientējas uz mārketinga daļu. Galvenais uzdevums  patērētāju vajadzības.
3. Mārketings kā saimnieciskās darbības mērķis: Saprast klientu tik labi, lai pakalpojums, ko viņam piedāva, būtu nodērīgs un spētu pats sevi realizēt.
4. Mārketings kā saimnieciskā darbība nozīmē: 1) Tirgus izpēti; 2) Produktu un pakalpojumu piedāvāšanas veicināšana; 3) jaunu produktu un pakalpojumu izstrādāšanu; 4) jaunu produktu un pakalpojumu virzīšanu tirgū; 5) grāmatvedības un citu nodaļu iesaistīšanu, kas nav tieši saistītas ar produktu un pakalpojumu procesu. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация