Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:781709
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.11.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Taču ir arī rakstnieki, tādi kā Zvi Dorners, kas glorificē Kolumbu. Dorners raksta, ka Kolumbs mainīja pasauli, izrāva to no viduslaikiem un pagrieza virzienā, kas ir izveidojis pasauli, kurā mēs šobrīd dzīvojam. Viņš piekrīt tam, ka viņa rīcība bija dažkārt rupja, taču tās rezultāts ir neapstrīdams. Runājot par iznīcību un negatīvo pusi Kolumba braucienos, Dorners raksta, ka citi uzskata, ka Kolumbs ir bijis slikts cilvēks, bet, runājot par cilvēku iznīcību, to galvenokārt saista ar slimībām, kultūršoku un alkatību. Dorners uzskata, ka Kolumbs atklāja divus jaunus kontinentus, un ir kļuvis par ļoti spēcīgu pētnieka ikonu. Viņš ir rakstījis, ka Kristofora Kolumba vārds pat simbolizē tādas īpašības kā drosmi, uzņēmīgumu, neatlaidību, un viņa pirmais brauciens ir kā visspēcīgākā metafora atklājumiem.
Hans Konings Kristoferu Kolumbu sauc par “sākumskolas varoni”, jo Amerikā par viņu māca bērniem sākumskolā kā varoni par varoni. Un viņš saka, ka šis uzskats par Kolumbu nav naivs, bet ir absolūti nepatiess. Konings līdzīgi kā Vederfords piemin to, ka Kolumbs nebija Amerikas atklājējs, un sakot , ka viņš bija pirmais Eiropietis, kas nonāca Amerikā, cilvēki ar to vēlas pateikt, ka viņš bija pirmais baltādainais. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация