Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:796071
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.01.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Prevalē VI apgabals-saskaņā ar teorētiskajām pamatnostādnēm būtu jāpieņem lēmums par uzņēmuma iekšējās vides sakārtošanu (pilnveidošanu), lai spētu izmantot ārējā vidē prevalējošās nozīmīgās iespējas;

Matricas horizontālā analīze: Paplašinot darbību ārvalstu tirgos iespējams novērst draudu sekas, jo palielināsies ienākums, realizācijas tirgus, līdz ar to arī vietējā tirgus sašaurināšanās un dzīves stila izmaiņas vairs nav tik bīstamas. Pirktspējas pieaugums var var veicināt izmaiņas iedzīvotāju dzīves stilā, jaunas iedzīvotāju vajadzības, var mazināt draudus no iedzīvotāju dzīvesstila izmaiņām. apgūtie Eiropas fondu līdzekļi var samazināt draudu par nelabvēlīgām izmaiņām likumdošanā.

Matricas vertikālā analīze: iespējas var vērst arī negatīvas sekas uz uzņēmumu: iespēja apgūt Eiropas fondu naudas var būt vājā puse- neatbilstoša stratēģija un nepietiekama valdības pieredze nozarē, kas varētu nozīmēt neatbilstošu līdzekļu izlietojumu, kas rezultātā nenesīs gaidītos rezultātus.
Stipro pušu draudi: darbaspēka sadārdzināšanās gadījumā ir augstās kvalitātes iespējamais kritums, finanšu nestabilitāte, neracionāli tehnoloģiskie procesi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация