Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:801214
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.09.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IZMANTOTIE SAĪSINĀJUMI    3
  IEVADS    4
1.  EKOLOĢIJA KĀ ZINĀTNE UN EKOLOĢISKO TIESĪBU RĀŠANĀS    5
2.  ATKRITUMU APSAIMNIEKOŠANA    6
3.  PROBLĒMĀTIKA UN PRAKTISKAIS ASPEKTS    7
  SECINĀJUMI    9
  IZMANTOTIE AVOTI UN LITERATŪRAS SARAKSTS    10
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Strādājot pie šī darba, autore nonāca pie šādiem secinājumiem:
1. Latvijā pastāv diezgan divdomīgā situācija, it kā mēs cenšamies dzīvot ekoloģiskak, šķirot atkritumus, bet tomēr mūsu valstij pāreja uz tādu līmeni, kādā šobrīd ir Austrija, Beļģija, Dānija, Nīderlande, Vācija un
2. augstāk pie ekoloģiskas vides. Ja viss, kas ir saplānots, izdosies, drīz mēs varēsim ne Zviedrija ir pārāk dārgs prieks.
3. Gribu arī pievērst uzmanību tam faktam, kā drīzumā, 2015. gada sakumā, mēs, Latvijas iedzīvotāji varēsim pacelties pa vienu pakāpi tikai reģenerēt atkritumus, bet, kas ir daudz svarīgāks – mēs varēsim taupīt izejvielas. Plānots, kā arī atkritumi, kas ir manāmi diezgan bieži pie ceļmalām, tiks pakāpeniski likvidēti pilnībā.
4. Darba autore uzskata, ka Administratīvo pārkāpumu kodekss pilnībā nepilda savas funkcijas it kā ir 58. un 59. pp., kuri reāli nestrādā. Autore uzskata, ka jāizstrādā papildus likumdošanas akts, vai jāpapildina esošais APK tā, lai no sodiem, par vides ļaunprātīgu piesārņošanu, nevarētu tikt vaļā. Bet, lai nodrošinātu, lai atkritumus atstāj tām paredzētājās vietās no valsts budžeta, papildus jāizdala nauda papildus atkritumu konteineru ierīkošanai.
5. Piemērs, kuru pati esmu novērojusi: pie Rīgas centrālas stacijas, Origo laukuma, pulcējas diezgan daudz cilvēku, bet man nezināmo apsvērumu dēļ laukumā atstāja tikai dažas miskastes, kuras pat grūti pamanīt, it īpaši ja tu esi tūrists un nepārzini vietu. Cilvēks apskatās apkārt – NAV, un met papīru vai foliju, vai cigaretes paliekas tur pat – zem kājām vai koka podā. Lai tā nebūtu – jānodrošina cilvēkiem iespēja dzīvot bez atkritumiem zem kājām, tad var arī saukt pie administratīvās atbildības par likumu prasību neievērošanu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация