Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:801712
 
Оценка:
Опубликованно: 09.06.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Restorāni
Islande Hotel piedāvā restorānus „Reikjavika” un „Ziemeļblāzma” no kuriem paveras burvīga panorāma uz vecpilsētu, „Lobby” bāru, „Islande” boulinga bāru un vasaras terasi „Mīvatnas vēji”.
Restorānā „Reikjavika”, kas atrodas viesnīcas 1. stāvā, viesiem ir lieliska iespēja baudīt garšīgu maltīti un bagātīgu dzērienu klāstu, kā arī vakaros ļauties patīkamām emocijām, klausoties klavieru spēlē. Restorāna darba laiks no pirmdienas līdz piektdienai – 06:30 – 10:30, bet sestdienās un svētdienās – 07:00 – 11:30. Kā arī pusdienas un vakariņas pieejams no plkst. 12:00 – 22:00. Restorāns „Ziemeļblāzma” atrodas 9. stāvā ar burvīgu skatu uz Rīgas panorāmu, piešķirot interjeram mājīgumu un romantiku. Ēdienkartē bagātīgi un gardi ēdieni, kā arī dažādība dzērienu un kokteiļu izvēlē. Blakus restorānam atrodas neliela banketu zāle, no kuras paveras brīnišķīga panorāma uz Vecrīgu un tuvāko apkārtni. Restorāns atvērts no plkst. 11:00 – 01:00.
„Lobby” bārs atrodas viesnīcas vestibilā , kur ir ne tika iespēja nobaudīt aromātisku kafiju un kvalitatīvu tēju, bet arī satikt darījuma partnerus, viesus, kas uzturas viesnīcā. Bāra piedāvājumā ir liela izvēle alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu klāstā, kā arī dažādas uzkodas. Bārs atvērts no plkst. 08:00 – 06:00. Boulinga bārs „Islande” piedāvā bagātu kokteiļu un dzērienu klāstu, kā arī gardas uzkodas. Vasaras terase, grilbārs „Mīvatnas vēji” ir augstākā terase Rīgā ar skatu uz Rīgu un Vecrīgu. Grilbārs atvērts no plkst. 11:00 – 24:00 jeb līdz pēdējam viesim.
Konferences

Viesnīcā „Islande Hotel” atrodas 6 dažāda lieluma moderni iekārtotas konferenču un banketa telpas, no tām 3 ir transformējamas. Konferenču un banketu telpas paredzētas dažādiem pasākumiem – gan nelielām biznesa tikšanās reizēm, gan lieliem pasākumiem ar kopējo ietilpību līdz 300 cilvēkiem. Viesnīca piedāvā pilnu servisu – piemērotas telpas, modernu tehnisko nodrošinājumu. Ir iespēja iepriekš veicot pasūtījumu organizēt kafijas pauzes, pusdienas, vakariņas un banketus.
Izklaide un atpūta

Viesnīca „Islande Hotel” piedāvā boulinga centru „Islande” – boulinga zāli ar 6 celiņiem un 2 biljarda galdiem, kur ir iespēja aktīvi un atraktīvi atpūsties draugu vai ģimenes lokā. Boulinga centrs saviem viesiem piedāvā arī papildus izklaides – karaoke (zāle līdz 8 personām), šautriņas, izklaides spēles „Gaisa Hokejs” un „Megatouch”, kā arī autosimulātoru „Need For Speed”.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация