Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:802106
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Daba – vissenākais un daudzveidīgākais skaistuma avots. Iepazīties ar dabu cilvēks sāk no pirmajiem dzīves gadiem. Dabas mīlestībai un zināšanām par dabu ir milzīgs spēks.
Dabas aizsardzības temats pašlaik ir viens no visnozīmīgākajiem pasaulē. Par dabas aizsardzības jautājumiem raksta visa pasaules prese, ar to nodarbojas televīzija, kino.
Apkārtējā vidē, dabā nav nekā cilvēkam nevajadzīga, lieka, viss ir nolikts savā vietā, visam ir sava nozīme un jēga. Šobrīd tehnika ir attīstījusies ļoti augstā līmenī un tas dod cilvēkam neaptveramu spēku gan palīdzēt un nepiesārņot dabu, gan arī postīt un ārdīt to. Bet cilvēkam ir nepieciešams apzināties, ka piesārņojot dabu, viņš pats drīz vairs nespēs eksistēt. Izzāģējot un iznīcinot lielo daudzumu mežu, mēs paši rokam sev kapu burtiskā nozīmē. Koki ar savām lapām fotosintēzes procesā ražo mums tik nepieciešamo, it sevišķi tagad, skābekli. Pie šodienas lielā atmosfēras piesārņojuma, skābeklis mums ir ļoti, ļoti nepieciešams. Ir liels prieks, ka tagad ir cilvēki, organizācijas, kas to apzinās un sāk stādīt mežus. Diemžēl iznīcināts tiek vairāk nekā iestādīts……

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация