Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:802957
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.07.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

30.Konsoments, kravas pavadzīme un noliktavas zīme kā ordera vērtspapīri
Konsoments-kā vērtspapīrs tiek izdots no komersanta, kas pārvadā kravu pa ūdeni un kurā ir nostiprināta viņa saistība pret kravas nosūtītāju. Konsoments- ekspedīcijas līgumā kura krava tiek piegādāta no A līdz B.
Kravas pavadzīme-tas pats kā konsoments tikai pa sauszemi.
Noliktavas zīme- izdota lietas īpašniekam par glabājumā nodotu lietu, izdod glabātājs. Glabājuma līgumā (lieta/krava)nododot lietu kravas pārvadātājam, glabātājam pretī saņemot papīru.
Ordera vērtspapīri (konsoments, kravas pavadzīme, noliktavas zīme)-norāda fiz/jur personu kurai tiesības saņmet kravu/ izņmet lietu, bet vienlaikus norādīts, ka minētajai personai savas tiesības ir nodot citai personai, norādot citas personas rekvizītus bet norādot uz iespējām nodot jebkādam tālāk (Blanko) Saņemšanas tiesību nodošanas process-indosācija.
…Kravas pārvadātāja/glabātāja izdotajā vērtspapīrā norāda lietas/ kravas īpašnieka rekvizītus (firmas nosauk; reģ NR, jur.adrese;preci/lietu; atdošanas termiņu līdz kuram datumam jānogādā; vietu uz kurieni jānogādā. Vērtspapīta nobeigumā norāda personu, kurai būs tiesības izņemt lietu, kravu atpakaļ. Atkarībā no tā ja persona ir precīzi norādīta attiecīgo personu apzīmē- vārda vērtspapīrs. Uzrādītāja vērtspapīrā norāda institūcijas grupu vai personu grupu, kuriem būs tiesības lietu/kravu saņemt.

31.Komerclikumā paredzētie komercdarījumu veidi-
1)Konerciālā pirkuma līg=līg ar kuru pārdevējs apņemas pārdot un pircējs apņemas pirkt preci un samaksāt noslēgto pirkuma maksu un kurāvismaz 1 no līdzējiem ir komersants.Līg priekšmets-preces un vērtspapīri. Prece-pārdošanai kustama lieta kas nav izņemta no privāttiesiaksa apgrozības. Komerciālā pirk līg notiekumi attiecas uz maiņas un piegādes līg kuru priekšmets-prece.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,48 €
Комплект работ Nr. 1348950
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация