Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:812634
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vēl viens interesants gadījums, ko piedzīvoju, kādus 6 gadus atpakaļ un, kurš noteikti ir devis stiprus impulsus manai smadzenīšu mandelei, atstājot paliekošas sekas. Mana draudzene, man ieteica apmeklēt interesantus personiskās izaugsmes kursus. Izlasot Goulmena grāmatu, guvu priekšstatu, kā patiesībā šie kursi iedarbojās uz smadzenēm. Vairākos vingrinājumos bija jātceras dažādi atgadījumi no dzīves, kuru informācija glabājās smadzeņu mandelē, kurus atceroties raisījās spēcīgas emocijas un tad bija jāveic dažādi uzdevumi kopā ar grupas biedriem. Pateicoties šiem emocionāli piesātinātajiem mirkļiem ar visiem maniem grupas biedriem izveidojusies stipra saikne – es viņus varu gadiem neredzēt, bet ieraugot pārņem prieks un sajūta, ka vakar vēl tikāmies. Šie cilvēki, kas veidoja šos kursus, zināja veidus, kā izraisīt cilvēkos spēcīgas, neaizmirstamas emocijas un kā darbojas smadzenes.
Izlasot šo grāmatu esmu sapratusi, ka galvenais ir nekļūt par savu emociju vergu, bet prast tās kontrolēt un pielietot, lai sekmīgi koplietotu ar IK spējām, tādā veidā paverot sev plašas iespējas dīvē. Kā arī turpināt šo emocionālo izglītošanu ieaudzinot un attīstot, to savos bērnos, lai viņi varētu veiksmīgi nodot šīs prasmes tālāk, jo ja emocionālās inteliģences līmenis palielināsies kopumā, arī kopējā sabiedrība no tā iegūs, tā kļūs humānāka. Nekad nav par vēlu sevi pilveidot.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1357145
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация