Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:882803
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.09.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Tomēr, kopumā, inovatīvu stratēģiju izvēles principi ir atkarīgi no uzņēmuma darbības mērķa: līderu pozīciju iegūšana tirgū; konkurētspējīgo pozīciju noturēšana tirgū, izmantojot līdera jaunizgudrojumus un ieviešot tajās nelielās izmaiņas; sekošana grupu līderim, atdarinot to izgudrojumus, izmantojot savas tirgus un tehnoloģijas pozīcijas; uzņēmuma pašu saglabāšanas princips; konservatīvu tehnoloģiju izmantošana ar mērķi izdzīvot; brīvu tirgus nišu iegūšana; ka arī no produkta dzīves cikla stadijas: izveide, ieviešana, apstiprināšana, stabilizācija, vienkāršošana un kritums, iznākums un destruktūrizācija.

3. Starptautisko korporāciju stratēģisko uzdevumu risināšanas modeļi
Tehnoloģiskās līknes modelis- Šis modelis parāda to, ka katrai tehnoloģijai ir sava dabīgā robeža, kurai pietuvojoties, ar mērķi uzlabot produkta vai pakalpojuma parametrus, nepieciešamas arvien lielākas investīcijas. Viena no lielākajiem problēmām, kas rodas izmantojot šo modeli ir tā punkta noteikšana, kādā firma atrodas dotajā brīdī. Tāpēc ir īpaši svarīga iekšējās vides monitoringa organizēšana un firmas prognozēšanas sistēmas attīstība.
Gerpota modelis - Gerpota modelī ir piedāvāts izvēles process sistēmas izvietojumam zinātniski pētnieciskajām un konstruktīvajām apakšnodaļām starptautiskā uzņēmumā. Tā īpatnība slēpjas modeļu izcelšanā pārvaldes lēmumu pieņemšanai dažādos jautājumos. Īsāk sakot šis ir divpakāpju process: no sākuma tiek izlemts kā tiks veikta zinātniski- tehniskā darbība, bet pēc tam- kur atradīsies izpētes un attīstības centri.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация