Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:885887
 
Оценка:
Опубликованно: 19.08.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

3) Muitas robežas jēdziens.
Muitas robeža ir iedomāta (nosacīta) līnija, kas norobežo muitas teritoriju. Tātad, var teikt, ka muitas teritorijas robeža sakrīt ar muitas robežu, bet tā var sakrist un var arī nesakrist ar valsts robežu, jo jāņem vērā brīvo zonu un brīvo noliktavu teritorijas. Pasaules Muitas organizācija muitas robežu definē ļoti vienkārši: Muitas teritorijas robeža ir muitas robeža .
Dažu valstu (piemēram, Krievijas) nacionālajos muitas tiesību aktos atsevišķi izdalītas ārējā un iekšējā muitas robežas. Šajā gadījumā ārējā muitas robeža praktiski vienmēr sakritīs ar valsts robežu, savukārt iekšējā muitas robeža sakritīs ar brīvo zonu un brīvo noliktavu teritoriju robežām. Šāds muitas robežu sadalījums saistīts ar atšķirīgajām darbībām pēc preču izvešanas, jo šķērsojot ārējo muitas robežu izvešanas režīmā preces nav vairs pakļautas muitas kontroles pasākumiem (izņemot muitas procedūru „Izvešana uz laiku”) un, praktiski, atpakaļ muitas teritorijā vairs netiks ievestas. Savukārt, šķērsojot iekšējo muitas robežu, tas ir, izvedot preces uz brīvo zonu vai brīvo noliktavu, tās, pēc paredzēto darbību veikšanas, tiks ievestas atpakaļ muitas teritorijā (izņemot gadījumus, kad preces tiek patērētas brīvajā zonā vai brīvajā noliktavā).

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация