Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:916679
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.02.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tad iespējams funkcionālais analfabētismam ir vainīgā nepareiza izglītības sistēma un novecojušās funkcijas? Manuprāt, tas nav vienīgais iemesls, tas varētu raisīt kopā ar veco metodi,ka visiem skolniekiem ir jāmācās padziļināti visus priekšmetu un apslāpējot iespēju bērnam iet vienā virzienā un 100% iemācoties lietu, kas viņam interesē, nevis 50 citus nenoderīgus priekšmetus. Tas nenozīmē, ka skolniekam nav jāmācas zīmēšanu, ka viņš neplāno būt mākslinieks, nē, skolniekam ir jāmācas viss, bet mazos daudzumus un svarīgāko, kas viņam noderēs visas dzīves garumā. Kā piemēram, kā ņemt Amerikas sistēmu, ka pēc 9. Klases piedāvāt skolniekam pašam izvēlēties priekšmetus, kuri viņam interesēs un mācīties viņus padziļināti.
Mans kopējais secinājums pēc šī teksta ir, ka tas ir kārtējais izdomātais termins, ko nosaka kāds profesors, lai parādītu, ka mūsdienu jaunatne ir slima, ko uzskata lielākā daļa no pagaišā gadsimta dzīvojošiem cilvēkiem ir aplamībā. Mūsdienu jaunatne nav slima, bet gan savādāka ar savādākiem principiem, mācību procesiem, metodēm un informācijas apstrādei. Nav jāizdomā kādas jaunas “slimības”, lai parādītu cik slikta ir mūsdienīgs cilvēks. Vienkārši ir jāmēģina pielāgoties, lai dzīvotu mūsdienīgā pasaulē. Tāda viņa ir, tādu mēs viņi paši pārvērtām un tādā mums ir jādzīvo!

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация