Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:938813
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.11.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vidējā obligātā izglītība
Vidējā obligātā izglītība (Educacion Secundaria Obligatoria), dalās 2 ciklos:
pirmais cikls – 12-14 gadi, divi akadēmiskie kursi,
otrais cikls – 14-16 gadi, divi akadēmiskie kursi, kas skaitās pēdējais posms kultūras, sociālās un tehniskās bāzes izglītības sistēmā.
Šajā etapā mcības pasniedz jau dažādu priekšmetu pedagogi.
Pēc katra no četru kursu , pabeigšanas ir jānoliek eksāmens, ja rezultāts negatīvs, tad skolēnu var atstāt uz otru gadu, bet ne vairāk par divām reizēm, maksimums līdz 16 gadu vecumam.
Skolēni, kuri veiksmīgi noliek eksāmenus, iegūst atestātu un var turpināt izglītību – iestāties Bačelirato, vai arī turpināt Profesionālo izglītību (Formacion Profesional).
Bačilerato sevī ietver 2 kursus 2 gados, parasti dodot iespēju sagatavoties humanitārajām vai sociālajām studijām universitātē. Iegūstot bakalauru, studentiem ir tiesības stāties universitātē. Bačelirato atgādina vispārizglītojošās skolas vecākās klases, tikai ar vairāk padziļinātu mācību programmu. Šajā etapā skolēns var izvēlēties mācību virzienu – vai nu humanitāro, vai tehnisko. Šajā kursā var iegūt profesionālo izglītību, bet tā nav obligāta. Pēc kursu pabeigšanas ir jākārto eksāmeni.

Augstākā izglītība
Spānijas universitātes ietver 4 izglītības apakšgrupas:
Universitātes fakultātes (facultades universitarias) – augstākās izglītības iestādes, kur iespējams iegūt netehnisku teorētisko izglītību. Šī tipa studijas aptver visus 3 augstākās izglītības ciklus.
Tehniskās augstskolas (escuelas tecnicas superiores) – pretēji pirmajam, ir orientētas tieši uz tehnisko izglītību, arī aptverot visus 3 augstākās izglītības ciklus.
Universitātes skolas (escuelas universitarias) – šīm izglītības iestādēm ir noteikta profesionāla orientācija. Aptver tikai pirmo augstākās izglītības posmu.
Universitātes koledža (colegios universitarias) – līdzīgi universitātes skolām aptver tikai augstākās izglītības pirmā posma programmu. Šīs programmas parasti ir analogas universitāšu programmām un nepiedāvā profesionālu orientāciju.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1350225
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация