Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:964491
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.12.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mākslinieks, kurš jūtas pietiekoši spēcīgs savā specialitātē un pārzina nodokļu sistēmu, var reģistrēt savu mikrouzņēmumu Valsts Ieņēmumu Dienestā, kurā var reģistrēt ne vairāk par pieciem strādniekiem, un kura apgrozījums nepārsniedz 100000 Eiro gadā. Vai arī ir iespēja strādāt kā mikrouzņēmuma darbiniekam.
Līdz 30 gadu vecumam jaunie speciālisti ar projektu starpniecību var iegūt kapitālu inventāra iegādei, uzņēmuma veidošanai, telpu atbilstošai iekārtošanai, ar nosacījumu būt piesaistītam 5 gadus konkrētam Novadam un vietai. Šādu iespēja ir tiem, kuri vēlas strādāt privātajā darbnīcā, veidot uzņēmumu, bet kura uzsākšanai trūkst līdzekļu.
Tie speciālisti, kuriem nav iespējas un vēlēšanās strādāt privātajā sektorā, var iekārtoties darbā dažādās keramikas vai porcelāna ražotnēs, uzņēmumos ar līdzīgu darba specifiku.
Speciālisti, kuri labi saprotas ar bērniem var strādāt, bērnudārzā tā cenšoties piesaistīt bērnus māla burvībai vadot dažādus keramikas pulciņus. Speciālisti ar augstāku izglītību var paši vadīt kursus cilvēkiem, kas ir ieinteresēti.
Darba tirgus iespējas ir pietiekoši plašas, bet lai tās būtu pilnvērtīgākas, ir nepieciešama augstākā vai arī pedagoģiskā izglītība.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация