Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:982011
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.02.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

SIA Rimi Latvia izvēlas arī darboties sociālajos mēdijos, tādos kā youtube.com un Twitter. Uz jautājumu par to kurš no masu mēdijiem liekas visefektīvākais, sabiedrisko attiecību speciāliste sniedza man sekojošu atbildi: „Katram ir sava specifika un priekšrocības, kā arī trūkumi. Protams, nevar noliegt, ka interaktīvie mediji, sociālie tīkli kļūst arvien populārāki un plašāk izmantoti.”4 Uzņēmums ir izmantojos interneta vietni youtube.com , lai tur nopublicētu savu jauno rock ‘n’ roll video klipu. Tam ir lipīgs meldiņš un to jau portālā ir apskatījuši vairāk kā 50 tūkstoši skatītāju. Plaši tiek izmantots arī Twitter. „Brāļiem Rimantiem - Svītrkodam un Lāzeracim -un veikaliem Supernetto ir izveidoti profili šajā tīklā, tādējādi informējot sabiedrību par dažādiem Rimi un Supernetto jaunumiem.”5
SIA Rimi Latvia organizē arī dažādas preses konferences, bet biežāk kā interaktīvus mediju pasākumus, nevis tikai informatīvas konferences skaisti noformētās konferenču zālēs. Viens no pēdējiem šāda veida pasākumiem tika rīkots ša gada septembrī, zemnieku saimniecībā „Galiņi”. Tā ir viena no deviņā zemnieku saimniecībām, kas apvienojušās koorporatīvā „Mūsmāju dārzeņi”. Šīs zemnieku saimniecībās ir vienas no lielākajām saimniecībām, kas apgādā Rimi veikalus ar pašmāju dārzeņiem un augļiem. „Uz šo pasākumu, kuru mēs nodēvējām par "Ražas dienu" tika aicināti ne vien mediju pārstāvji, bet arī mūsu veikalu augļu un dārzeņu nodaļu darbinieki, lai dzīvē pārliecinātos par to, ko ikdienā stāstām saviem pircējiem, proti, Rimi veikalos ir nopērkami Latvijā audzēti, tikko no dobes nākuši, svaigi un kvalitatīvi dārzeņi.”
Analizējot preses relīzes no SIA Rimi Latvia mājas lapas, secināju, ka tās tiek ievietotas gandrīz katru nedēļu un arī sūtītas un aģentūru LETA. Kā arī preses relīzēs ir novērojams tas, ka preses relīzes saturs atbilst „7 žurnālistu K”. Pielikumā pievienotajā preses relīzē var izdalīt visus šos jautājumus:
KURŠ ir – SIA Rimi Latvia;
KUR - visos Rimi veikalos Latvijā;
KO - dāvanā saņems auduma maisiņu;
KAD - svētdien, 10. Oktobrī;
KĀ – pircējiem iepērkoties virs Ls 10,-, tie saņems dāvanā auduma maisiņu;
KAM – kalpo kā aicinājums dzīvot „zaļākā” ikdienā;
KĀPĒC – lai pievērstu sabiedrības uzmanību CO2 izmešu radītajam kaitējumam un klimata pārmaiņām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация