Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:125756
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.05.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Tagad darbinieku mobilitāte ir kļuvusi lielāka nekā jebkad agrāk – daudzus ikdienas darbus tagad ir ne tikai iespējams, bet arī diezgan pieņemami veikt, sēžot mājās vai arī esot pat kaut kur ārvalstīs. Tas var labi noderēt, ja darbus nevar atlikt un tie ir jāpaveic jebkādā iespējamā veidā, taču tagad cilvēkiem, kuriem patika izmantot dažādus attaisnojumus, lai “izšmauktu” no dažādu darbu pildīšanas nekas, nekas cits neatliks kā vai nu strādāt, vai arī atvadīties no sava darba. Darba devējiem arī priekšā ir izvēle, kura pirms tam nepastāvēja – vai pieņemt darbā cilvēkus, kuriem nav Covid-19 sertifikāta. Liekas, ka nu jau visi ir pārslimojuši vai vakcinējušies, taču kā ārsti mums visu laiku atgādina – koronavīruss nekur neliksies, un risks, ka kāds uzņēmums uz kādu laiku var pilnībā tikt “aizsūtīts” mājās vienmēr pastāv. Lai nu kāds būtu tālākais attīstības virziens, ir skaidrs, ka tehnoloģijas un diemžēl arī Covid-19 periodiski spēlēs tajā lomu.
Pat vismazākie notikumi spēj atstāt ilgstošas pēdas gadiem ilgi, un tas ir vairāk kā skaidrs, ka šāds pandēmijas posms, kas jau ir ildzis vairāk kā 2 gadus vēl tik radīs pārmaiņas, ko neviens vēl nemaz nevar paredzēt. Cerams, ka arī šajā situācijā strādās teiciens, ka viss, kas notiek, notiek uz labu, un cilvēki varēs ātri pieņemt un sadzīvot ar radušos situāciju, jo piedzīvotais haoss un neziņa nerada vēlmi ko līdzīgu piedzīvot vēlreiz.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1392179
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация