Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:596827
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Nevar nepamanīt, ka reklāma ir mums visapkārt: periodikā, televīzijā, sabiedriskās vietās, radio – visur. Tā atrod mūs visur! Ir cilvēki, kas domā, ka bez reklāmas viņu dzīve būtu daudz piepildītāka un ir arī tādi, kam tā ir peļņas avots. Domāju, ka lielākā daļa cilvēku ir vairāk vai mazāk samierinājušies ar reklāmas klātbūtni un kādēļ gan būtu jāspļauj pret vēju. Nevar taču zināt kā iegrozās apstākļi, varbūt pašam kādreiz radīsies nepieciešamība reklamēties vai publiskot savu uzņēmumu.
Tāpat kā tehnoloģijas straujā attīstība, arī reklāma nestāv uz vietas, tā pilnveidojas līdzi laikam. Referātā aprakstīšu reklāmas veidus un to līdzekļus, jo reklāmas pasaule ir pārāk plaša, lai es varētu to sīki aprakstīt dažās lappusēs. Patiesībā, bez reklāmas līdzekļiem reklāma nemaz nevarētu pastāvēt, kā gan citādi viņa varētu sevi izpaust.
Šķiet, ka tagad ar reklāmas veidotāju tehnisko aprīkojumu, par reklāmas līdzekli var kļūt jebkura lieta. Par pierādījumu kalpo kaut vai tā pati Rīga. Acis vienmēr „atduras” pret kādu reklāmu. Gribi skatīties debesīs, bet tur – augstu, augstu gaisā – milzīgas neona izkārtnes. Gribi skatīties zem kājām, arī tur bieži vien mētājas kāds reklāmas bukletiņš.
Reklāmas ziņojuma panākumi ir atkarīgi no tā, kur un kad tas tiks publicēts. Pirms izvēlēties konkrētus reklāmas līdzekļus, ir svarīgi noskaidrot reklāmas veidu. Tālāk atliek izvēlēties konkrētam mērķim savu līdzekli, tā lai ziņojums sasniedz pēc iespējas vairāk patērētāju.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация