Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:825384
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.04.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Teorētiskā daļa    4
  Praktiskā daļa    9
  Secinājumi    17
  Linki    18
Фрагмент работы

Secinājumi
Projekta nedēļas ietvaros mūsu grupa izmēģināja būt par vegānēm uz 7 dienām. Mūsu domas par vegānismu pirms projekta, nav īsti mainījušās pēc projekta, taču mēs daudz vairāk cienam un respektējam cilvēkus, kas ir vegāni. Neviena no mums nevarētu pievērsties vegā-nismam uz ilgu laiku, jo mūsu ķermenim, kā jau augošam organismam ir vajadzīgas vielas, kas atrodas piena produktos un gaļā.
Mūsuprāt, nevienam bērnam nevajadzētu ieturēt jebkāda veida diētu, taču to var darīt izņēmuma gadījumos- dēļ kādas alerģijas u.c. Lai kļūtu par vegānu, ir nepieciešams liels gribasspēks, jo tas nozīmē atteikties no dažādiem mīļākajiem ēdieniem, taču visam mūsdienās var atrast alternatīvas. Dēļ pieejamā resursu daudzuma gan internetā, gan rakstos, mūsdienās kļūt par vegānu paliek aizvien vienkāršāk. Tomēr Latvijā būt par vegānu ir grūtāk nekā citur, jo aukstajos gadalaikos Latvijā nav pieejams tik liels augļu un dārzeņu daudzums. Visvairāk attīstīts vegānisms ir Amerikā un tieši tur ir vislielākais vegānu skaits. Cilvēkiem, kuriem darbs neaizņem visu viņu brīvo laiku ir vieglāk būt par vegāniem, jo lai ieturētu šo diētu, ir jāpatērē ļoti daudz laika, meklējot receptes utt.
Lai parādītu, ko ēd vegāni, mēs praktiskajā daļā izveidojām vegānu uztura piramīdu. Vegāniem ir ļoti sabalansēts uzturs. Vegāni nelieto nekādus produktus, kas ir nākuši no dzīvnieku valstības: nelieto ādas produktus un kosmētiku, kas ir testēta uz dzīvniekiem. Pārsvarā vegāni pārtiek no augļiem, dārzeņiem un zaļumiem. Protams viņi lieto arī daudz citus produktus, bez augļiem, dārzeņiem un zaļumiem, kā piemēram riekstus, graudus u.c. Vegānu ēdienkarte atšķirās no tā, kāda veida vegāns cilvēks izvēlās būt.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация