-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Produkcijas kvalitāte - uzņēmumu konkurētspējas nosacījums
Реферат для университета34
Secinājumi un priekšlikumi Darba veikšanas rezultātā tika izdarīti sekojošie secinājumi: 1. Kvalitātes vadību sistēmas ieviešana palīdz samazināt ilgtermiņa izmaksas ...
Просмотреть -
Kvalitātes vadības sistēmas attīstības problēmas virzieni Latvijā
Дипломная для университета86
Latvijā uzņēmējdarbībā strauji sāk pielietot dažādus vadības sistēmas standartus, kas ienāk no Rietumu uzņēmējdarbības pieredzes, kur vadības sistēmas pēdējos četrdesmit gadus ir ...
Просмотреть -
Latvijā dabīgo produkciju ražojošo uzņēmumu konkurētspēju ietekmējošie faktori ārvalstu tirgos
Дипломная для университета114
Secinājumi un priekšlikumi. Darba izstrādes procesā darba autori ir nonākuši pie sekojošajiem secinājumiem: 1. Uzņēmuma konkurētspēju palīdz veicināt atbalsta fondu finansējums, ...
Просмотреть -
Starptautiskie kvalitātes standartu veidi un to nozīme kvalitātes sistēmas pilnveidošana un konkurētspējas nodrošināšana uzņēmumos. Vides pārvaldība un standarti
Конспект для университета4
... izplatīšanu, sabiedrisko ēdināšanu. HACCP sistēma, kas ... lietojamu paškontroles sistēmu. HACCP ieviešanas darba secība ... iespējamību, jānovērtē risks. HACCP sistēmu ir akceptējušu ...
Просмотреть -
Kvalitāte un sociālā atbildība
Реферат для университета34
Secinājumi 1. Uzņēmums, kas darbojas tirgus apstākļos, orientējas uz patērētāju prasību un vēlmju apmierināšanu. Tātad kvalitāti nosaka patērētājs. Prasības pret kvalitāti var būt ...
Просмотреть -
Projekts: Deserta sviesta ražošanas uzņēmuma izveide
Дипломная для университета93
Plānots, ka naudu par produkcijas realizāciju uzņēmums saņems tikai pēc produkcijas noieta, tas ir nākamajā kārtējā mēnesī. 2013. gada plānotie naudas ieņēmumi ir 574 496 LVL. Lai ...
Просмотреть -
Prakses atskaite ZS "Vecapēni"
Отчёт по практике для университета24
Prakses atskaites darbs ir patstāvīgs pētījums, informācijas analīzes un priekšlikumu kopums, kas tiek izstrādāts, izmantojot iegūto informāciju un praktisko pieredzi, kā arī ...
Просмотреть -
Pārtikas un veterinārā dienesta darbības pilnveide
Дипломная для университета102
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI Atbilstoši autores izvirzītajam mērķim – „izpētīt un analizēt Pārtikas un veterinārā dienesta darbību, tajā pastāvošo iekšējo procesu esošo stāvokli un, ...
Просмотреть -
Bārs
Реферат для средней школы28
Kopējais likviditātes koeficients: Apgrozāmie līdzekļi/īstermiņa saistības = 234516.57 / 62524.47 = 3.75 Pēc rādītāju rezultātiem var secināt, ka uzņēmums “Zebra Bar” darbosies ...
Просмотреть -
Procesa bīstamības analīze
Реферат для университета9
Veicot riska analīzi uzņēmumā, nepieciešams apskatīt arī tajā notiekošo procesu iespējamos riskus, to cēloņus, sekas un to iestāšanās varbūtību. Procesu var raksturot kā bīstamu, ...
Просмотреть -
Sanitārie pārkāpumi ēdināšanas uzņēmumā
Презентация для университета7
Kafejnīcas pavārs nav paņēmis darba nespējas lapu un nav paziņojis darba devējam par inficēšanos ar COVID, jo darba nespējas gadījumā viņš nevarēs apmaksāt visus rēķinus mēneša ...
Просмотреть -
Uzņēmējdarbības vadības novērtējums uzņēmumā "AAA"
Дипломная для университета49
Оцененный!Pasaules attīstītāko valstu rūpniecības nozare ir materiālās ražošanas pamatnozare, tā ir arī viena no svarīgākajām un lielākajām nozarēm Latvijas tautsaimniecībā. Latvijas ...
Просмотреть -
Procesu vadības pilnveide. Pārtikas un veterinārais dienests
Отчёт по практике для университета48
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI Atbilstoši autores izvirzītajam mērķim – „izpētīt un analizēt Pārtikas un veterinārā dienesta procesu darbību, tajā ieviestās kvalitātes sistēmas esošo ...
Просмотреть -
SIA ''Miels'', prakses atskaite
Образец документа для университета30
Secinājumi un priekšlikumi Darbā veiktās analīzes rezultātā autors izdara šādus galvenos secinājumus: 1. Uzņēmuma SIA „Miels” pamatdarbība ir sabiedriskā ēdināšana, kas ir ...
Просмотреть -
Drošības faktoru nozīme ceļojumu un tūrisma galamērķa izvēlē
Реферат для университета49
SECINĀJUMI 1. Ceļotājiem/tūristiem ir nozīmīgi dažādi drošības faktori. 2. Daļa tūristu izvēlās ceļot ar autostopu. 3. Ceļošana ar autostopu jāuzskata, kā pēdējais variants. 4. ...
Просмотреть -
AS "Latvijas balzams"
Реферат для университета9
4. SECINĀJUMI 1. AS Latvijas balzams ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā, kuram pieder divas alkoholisko dzērienu ražotnes Rīgā. 2. AS Latvijas balzams nodrošina ...
Просмотреть -
Uzņēmuma AS „Latvijas Balzams” novērtējums pēc EFQM izcilības modeļa
Реферат для университета34
Kvalitāte ir katra uzņēmuma neatņemama sastāvdaļa. „Kvalitāte – konkrēta subjekta definēto pazīmju kopums, kas tiek izmantots, vērtējot konkrētas materiālās vai nemateriālās lietas ...
Просмотреть -
AS “Amber Latvijas balzams” konkurētspējas analīze
Реферат для университета28
AS “Amber Latvijas balzams” ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā, uzņēmums ar tradīcijām bagātu vēsturi kopš 1900. gada. Uzņēmumam pieder divas alkoholisko dzērienu ...
Просмотреть -
Hloramfenikola problēma sausos piena produktos un pienā
Реферат для университета45
1.1 Antibiotiskie līdzekļi (Antibiotikas) un to atklāšanas vēsture Antibiotikas ir dažādu mikroorganismu, zemāko sēņu, kā arī augstāk organizētu augu un dzīvnieku organismu ...
Просмотреть -
Miltu ražošana, firmas un kvalitātes rādītāji
Реферат для университета13
Pasaules miltu ārējā tirdzniecība pēdējo 10 gadu laikā samazinājusies par trešdaļu, ievērojami mainoties globālajai tirgus dinamikai. Pieaugušās dzirnavu jaudas ir izraisījušas ...
Просмотреть -
Uzņēmuma "X" iekšējās un ārējās vides raksturojums
Реферат для университета31
Оцененный!Mūsdienās, organizācijas lielu nozīmi pievērš menedžmentam. Menedžments ir darbības komplekss, ieskaitot plānošanu, organizēšanu, koordinēšanu, motivēšanu un kontroli, kas ir ...
Просмотреть -
Latvijas zīmols "Kārums" pasaules tirgū
Реферат для университета7
Secinājumi un priekšlikumi SECINĀJUMI 1) „Rīgas Piensaimnieks” šobrīd ražo 17 veidu biezpienu sieriņus „Kārums”, un uzņēmums specializējas jaunu biezpiena sieriņu ražošanā. 2) „ ...
Просмотреть -
Prakses pārskats uzņēmumā "Radisson Blu Latvija" un "Lido"
Отчёт по практике для средней школы52
Secinājumi Ražošanas process “Lido Atpūtas centrā” notiek organizēti, balstoties uz tehnoloģiskajām kartēm un komandas darbu. Ražošanas procesā tiek izmantotas kvalitatīvas ...
Просмотреть -
Ražošanas un pakalpojumu resursi
Конспект для средней школы3
Secinājumi. Darbaspēka resursi – Uzņēmumā “Gaļas nams Ādaži” tiek nodarbināti 80 darbinieki, no kuriem 40% jeb 32 ir kvalificēti darbinieki. Uzņēmumā “Balticom” tiek nodarbināti ...
Просмотреть -
Prakses atskaite darba aizsardzībā
Отчёт по практике для университета17
Secinājumi Apkopojot prakses laikā iegūto informāciju, var secināt, ka uzņēmumā izstrādātā darba aizsardzības sistēma pamatā atbilst likumdošanas prasībām. Lai uzlabotu šo sistēmu ...
Просмотреть